«Latvian Voices» sagādā pārsteigumu klausītājiem, izpildot sirdi plosošu ārzemju balādi (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Vokālā grupa «Latvian Voices» iekarojusi klausītāju sirdis, sociālajā tīklā «Facebook» publiskojot savu versiju par dziedātāja Seal slaveno balādi «Kiss from a Rose».

Video skatīts jau vairāk nekā 21 tūkstoti reižu un ar «patīk» pogu nospieduši jau apmēram 550 cilvēku.

Kā zināms, «Latvian Voices» kopš savas dibināšanās 2009. gadā ir pārstāvējusi Latviju, piedaloties starptautiskos festivālos un vairākkārtīgi plūcot uzvaras laurus starptautiskos konkursos. Astoņu gadu laikā grupas dalībnieces ir uzkrājušas milzīgu pieredzi, skolojoties pie pasaules labākajiem a cappella mūzikas speciālistiem. Kopš 2011. gada «Latvian Voices» ir kļuvusi par profesionālu grupu, kas koncertē daudzviet pasaulē un sniedz vokālās meistarklases. Grupas uzkrātās pieredzes rezultātā dalībnieces ir izstrādājušas īpašu vokālās tehnikas pilnveidošanas metodi, kuru atzinuši daudzi «Latvian Voices» sniegto meistarklašu apmeklētāji ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās robežām.

«Latvian Voices» par savu aicinājumu uzskata Latvijas kultūras un jo īpaši muzikālā mantojuma nešanu pasaulē, caur dziesmām iepazīstinot cittautu klausītājus ar latvisko mentalitāti un pasaules uztveri, kas cieši sakņojas cilvēka un dabas savstarpējās attiecībās.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu