Zināmi «Ezīšfesta» galvenie mākslinieki (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 2. septembrī, Zunda dārzā jau piekto gadu Rīgā risināsies «Ezīšfests». Pasākuma organizatori informē par vakara aktivitātēm un muzikālo programmu.

Ezīšfests ir hipsterīgs pilsētas festivāls, kuru rīko bārs/kafē «Ezītis miglā», un šogad tiek svinēta festivāla piecgade. Tā moto ir «kronis vasarai». Pasākums šogad norisināsies Zunda dārzā, Durbes ielā 2, no plkst. 16:00 līdz pat rīta gaismai. Ieeja - bez maksas!

Šogad festivāla programma piedāvā daudzveidīgu mākslinieku klāstu uz divām skatuvēm. Kā galvenie festivāla mākslinieki, ko noteikti jāredz, ir «Dzelzs vilks», «Franco Franco», «Nova Koma», «Čipsis un Dullais», «Gapoljeri» un, protams, liela intriga. kā katru gadu - kurš gan būs slepenais mākslinieks. Noslēpumu plīvurs kritīs īsi pirms pusnakts, taču no 1:00 naktī uz abām skatuvēm kāps dīdžeji, kuri parūpēsies, lai visi būtu kārtīgi izkustējušies deju ritmos.

Paralēli mūzikai iespējams gan laiski atpūsties šūpuļtīklos, skatīties Latviešu īsfilmas Ezīša kinoteātrī, mācīties gleznošanas un krāsu jaukšanas pamatus krāsu meistardarbnīcā. Tāpat pasākuma dienas daļā iespējams piedalīties loģiskās un kreatīvās domāšanas spēlē kopā ar Cietie Rieksti, tači plkst. 19:00 visi aicināti izsmieties, baudot Rūdolfa Kugrēna stand-up stāvizrādi «NēNuJā». Festivāla teritorijā būs iespēja piedalīties sapņu ķērāju un dabas materiālu ar upcycling elementiem kroņu meistarklasēs, ko vadīs TAPA aktīvisti, kā arī izmēģināt līdzsvara spēkus SlacklineLV meistariem, vai iemūžināt aizejošās vasaras skaistākos mirkļus.

Aktīvajā zonā norisināsies dažnedažādas aktivitātes piemēram Lāčplēša novusa turnīrs, būs iespējams uzspēlēt kērlingu vasarā, visas dienas un nakts garumā būs spēlējams lielformāta galda futbols, kurā figuriņu vietā ir dzīvi cilvēki, savukārt azartiskākie festivālētāji aicināti piedalīties KOSKENKORVAS pongā, kas ir uzlabots beerpongs, jo alus vietā būs atspirdzinoši reibinošs kokteilis. Kā katru gadu izsalkušie varēs pierādīt savas spējas burgerēšanas sacensībās ,apsteidzot konkurentus.

Kafejnīca «Ezītis miglā» parūpēsies par enerģiju izsalkušajiem ar sulīgiem burgeriem un citiem labumiem, tai skaitā iepriecinās arī vegānus. Bārmeņi priecēs ne tikai ar žilbinošiem smaidiem, bet arī ar gardiem kokteiļiem un meistarstiķiem.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu