Melāniju Trampu nosoda par tērpa izvēli, apmeklējot Teksasu pēc viesuļvētras (100)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

29. augustā ASV prezidents Donalds Tramps kopā ar sievu Melāniju devās uz Teksasas štatu, lai klātienē aplūkotu tropiskās vētras «Hārvijs» radītos postījumus. Lai arī ASV pirmais pāris vēlējies sniegt atbalstu vētrā cietušajiem, cilvēki pauduši nosodījumu par pirmās lēdijas tērpa izvēli, ziņo «The Telegraph».

Donalds un Melānija Trampi acīmredzot daudz vairāk pieraduši apmeklēt saviesīgus pasākumus, uz kuriem jādodas smalkos smokingos un vakartērpos.

Savukārt, apmeklējot Teksasu, lai aplūkotu vētras radītos postījumus. ASV pirmā lēdija bija tērpusies klasiska stila piegriezuma biksēs un melnās zīmola «Manolo Blahnik» augstpapēžu kurpēs.

Ārvalstu mediji un cilvēki sociālajos tīklos pauduši nosodījumu par Melānijas Trampas tērpa izvēli, sakot, ka šādas kurpes nebija pareizā izvēle, lai apmeklētu ievērojamās vētras plūdu skarto teritoriju.

Komentāri (100)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu