Šomase publisko video, kurā piespiež savu mīļoto smaidīt (96)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pašmāju dziedātāja Liene Šomase regulāri savos sociālajos tīklos dalās ar foto un video, kuros redzams viņas mīļotais vīrietis Gints Gulbis. Pats Gints gan ne vienmēr nav sajūsmā par abu attiecību publiskošanu.

Vietnē «Instagram» Šomase publiskojusi video, kurā atbalstītājiem miedz ar aci un liek smaidīt arī Gintam. «Nu, smaidi! Nē, tu māki, smaidi dabiski,» publiskotajā video Liene aicina savu mīļoto. 

Jau vēstīts, ka Liene un Gints sabiedrībā pirmo reizi parādījās publiski kā pāris šā gada maijā. Dziedātāja toreiz nevēlējās atklāt, kas ir viņas jaunā mīlestība, sacīdama, ka abu attiecības vēlas pasargāt. 

«Bija gadi, kad varbūt īsti nesapratu, kas ir attiecības. Tad pa labi, pa kreisi stāstīju par tām. Kad patiešām apzinos un novērtēju, kas ir attiecības un mīļotais vīrietis, gribas to ļoti sargāt,» izdevumam «Kas Jauns» pavasara izskaņā pastāstīja Liene.

Komentāri (96)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu