Grupa «Zvēri» laiž klajā rudens sezonas ballīšu himnu (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Humora grupa «Zvēri» aicina savus fanus noslēgt vasaras sezonu ar savu jauno, trakulīgo dziesmu un videoklipu - «Vienu šotiņu».

Atbrīvo prātu, sapulcē draugus un dodies jautrā, ritmiskā piedzīvojumā ar grupas dalībniekiem!

Katru dienu sastopamies ar dažādām lielākām vai mazākām problēmām. Pakļaujamies rutīniski vienmuļai ikdienai un nododamies tam, kas mums liek aizmirst, kas patiesībā esam. Bet ziniet - viss ir kārtībā! Laiks izrauties no ikdienas darbiem, drūmās rutīnas važām un nodoties jautram vakaram kopā ar draugiem. Grupas «Zvēri» jaunākās dziesmas klipā redzams, kā vecpilsētas ielās satiekas labākie draugi, lai kopīgi dotos dzīvespriecīgā gājienā uz klubu pavadīt jautru un smieklīgu vakaru. Grupas dalībnieki ar savu dziesmu novēl visiem darīt to, kas no ikdienas rūpēm atbrīvo!

Grupa «Zvēri» dibināta 2016. gadā un sabiedrībai kļuva atpazīstama ar savu debijas singlu «Es esmu seksīgs». Savu jaunāko dziesmu «Vienu šotiņu» grupa ierakstījusi studijā «Prime Time Records», sadarbojoties ar producentu Jāni Šmēdiņu (FAKTS). Dziesmas tekstu un mūziku sarakstījuši paši grupas dalībnieki.

Atgādinām, ka pārmērīga alkohola lietošana var būt kaitīga jūsu veselībai.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu