«900 sekundes» vadītājs Daugulis atklāj sava darba skarbās aizkulises (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kanāla «LNT» rīta ziņu raidījuma «900 sekundes» vadītājs Mārtiņš Daugulis jaunajā sezonā televīzijas ekrānos būs redzams jau no sešiem rītā – pusstundu agrāk, nekā iepriekš. Intervijā viņš atklājis sava darba aizkulišu noslēpumus un to, kāda ir viņa ikdiena.

«Lai labi justos, iepriekšējā vakarā ir jāiet gulēt ap desmitiem. Katru miegā pavadīto stundu līdz pusnaktij var reizināt ar divi, tātad - ir iespējams labi atpūsties, ja gulēt iet laikus.

Ēterā svarīgi visiem būt uz pozitīvas nots, un, gods kam gods, visi mani kolēģi «900 sekundēs» ir maksimāli patiesi. [..] Izlikties nedrīkst. Bet dzīve ir dzīve - mājās kāds var būt smagi slims vai kāds tuvinieks nomirt. Ej nu smaidi ekrānā!» sarunā ar žurnālu «Ieva» pastāstīja Daugulis, kurš ārpus darba televīzijā māca studentus, raksta disertāciju, spēlē improvizācijas teātrī un nodarbojas ar pasākumu vadīšanu.

Viņš izdevumam atklāja arī to, ka savulaik nācies drauga bēru laikā vadīt pasākumu, tādējādi nokavējot atvadīšanos no aizgājušā: «Mainot darba plānus, reizēm ir jārēķinās, ka šīs korekcijas tavai darbībai konkrētajā jomā pārvilks svītru uz diviem trim gadiem. Tad ir jautājums, vai tu to vēlies.»

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu