Video: «Polifauna» atvadās no vasaras un izdod sapņainu video (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Pašmāju drīmpopa apvienība «Polifauna» 31. augustā laidusi klajā jaunu singlu un videoklipu dziesmai - «Last Days of Summer».

Videoklips tapis sadarbībā ar operatoru un grupas «Laika Suns» ģitāristu Elviju Pārpuci, kurš kopā ar grupu arī režisēja klipu. Aktrises lomā iejutās longbordu un citu sporta veidu entuziaste, kā arī festivāla «Playground» rīkotājai Sibillai Šlēgelmilhai.

«Doma par to, kā aptuveni varētu izskatīties video klips šai dziesmai, tapa jau tās ierakstīšanas laikā, kas ar mani nenotiek bieži. Filmējām veselu dienu - aptuveni 18 stundas gandrīz bez apstājas, kas bija grūti - sevišķi operatoram un aktrisei, taču mani no sirds pārsteidza un iedvesmoja filmēšanā iesaistīto entuziasms un rūpīgā attieksme pret mūsu kopdarba rezultātu. Turklāt mēs arī jautri pavadījām laiku, kas nav mazsvarīgi. Elvijam kā operatoram ir vienlaicīgi kritiska, bet tajā pašā laikā arī ļoti produktīva pieeja filmēšanas procesam kopumā, kas mums palīdzēja tikt cauri visam diezgan ātri un nesāpīgi, taču sasniedzot iecerēto rezultātu. Es arī nezinu, cik dažādus ceļu satiksmes un citus noteikumus, mēs visi tajā dienā pārkāpām, jo filmējām bez saskaņojuma, bet noteikti tas bija tā vērts», norāda grupas līderis Andris Strazds.

«Last Days of Summer» ir grupas trešais singls no oktobrī gaidāmā debijas albuma «You Look Like a Lost Soul», kas ierakstīts un producēts, galvenokārt, pašu spēkiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu