Teilore Svifta vannojas 10 miljonu vērtās dārglietās (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta ir atgriezusies mūzikas industrijā pēc teju trīs gadu ilgas pauzes un izdevusi singlu «Look What You Made Me Do», kas liek trīt mēles teju visai pasaulei.

Videoklipā Svifta redzama vannā, kas pilna ar dārglietām. Kā vēsta ārvalstu mediji, to vērtība ir 10 miljoni ASV dolāru.

Mēļo, ka dārglietu vanna ir atsauce uz Sviftas un sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas ķildošanos - Kardašjana 2016. gada nogalē kādā Parīzes viesnīcā kļuva par bruņotas laupīšanas upuri. Nozagtās rotas, tai skaitā, saderināšanās gredzens, kuru viņai dāvināja reperis Kanje Vests, bija gandrīz 11 miljonu ASV dolāru vērtas.

Svifta un Kardašjana sanaidojās pēc tam, kad Kanje Vests izdeva dziesmu «Famous» no albuma «Life of Pablo», kurā pieminēta Teilore Svifta. Dziedātāja publiski paziņoja, ka dziesmas vārdi nav saskaņoti ar viņu, tomēr Kardašjana sociālajā vietnē «Snapchat» publiskoja viņas un Vesta telefonsarunu, kurā Svifta tikusi informēta par viņas vārda izmantošanu Vesta dziesmā.

27 gadus vecā Svifta karjeras laikā saņēmusi 10 «Grammy» balvas.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu