Foto: Džordžs un Amala Klūniji mirdz Venēcijas filmu festivālā (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, 2. septembrī, amerikāņu aktieris Džordžs Klūnijs kopā ar sievu Amalu ieradās prestižajā Venēcijas filmu festivālā Itālijā. Šī bija reize, kad pēc dvīņu piedzimšanas pāris apmeklēja publisku pasākumu.

Aktieris Džordžs Klūnijs un cilvēktiesību advokāte Amala Eiropā pavadījuši visu vasaru. Pāris mitinās Klūnijam piederošajā villā, kas atrodas pie kalnu ieskautā Komo ezera Itālijas ziemeļos.

Ierodoties netālu esošajā Venēcijā, Klūniju pāris uz sarkanā paklāja pozēja fotogrāfiem, kā arī izrādīja simpātijas viens pret otru.

Klūnija bija tērpusies violetas krāsas modes nama «Versace» vakarkleitā, kā arī demonstrēja jaunu matu griezumu - Amala atbrīvojusies no garajām matu cirtām.

Šī bija pirmā reize pēc dvīņu dzimšanas Klūniju pāris kopīgi devās uz publisku pasākumu. Atgādinām, ka Amala dvīņus Aleksandru un Ellu laida pasaulē pirms trīs mēnešiem - 6. jūnijā.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu