Andželīna Džolija: Tas ir sarežģīti - man nepatīk būt vienai (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Par Holivudas aktieru pāra Andželīnas Džolijas un Breda Pita šķiršanos sabiedrība uzzināja 2016. gada septembrī. Lai arī ir pagājis jau gads, Džolija atklājusi, ka laiks pēc šķiršanās no Pita viņai bijis ļoti sarežģīts.

«Tas ir sarežģīti. Man nepatīk būt vienai. Tas nav kaut kas, ko es vēlējos. Tas nav nekas jauks. Tas vienkārši ir grūti,» sarunā ar «The Telegraph» atklājusi Džolija.

Vēl kādā intervijā Austrālijas «Sydney Morning Herald» laikrakstam Džolija pastāstījusi, ka pēdējā gada laikā viņa ļoti daudz laika pavadījusi, rūpējoties par saviem bērniem.

«Es nevaru izlikties, ka šis priekš manis nav grūts laiks,» viņa pastāstīja. «Tomēr es cenšos tam tikt pāri, turpinot dzīvot un zinot, ka tā ir daļa no cilvēku dabas.»

Lai arī bieži vien varētu izskatīties, ka Džolija ar visu tiek galā, viņa atklājusi, ka patiesībā viņa cenšas tikt galā ar katru dienu. «Drīz vien es vairāk balansēšu un vairāk strādāšu, tomēr savas ģimenes problēmu dēļ tas ir bijis ļoti grūti,» viņa paskaidro.

Atgādinām, ka Andželīna Džolija un Breds Pits izšķīrās 2016. gada septembrī. Laulības šķiršanas dokumenti tika iesniegti neilgi pēc tam. Aktrise tiesas dokumentos norādīja, ka vēlas pilnu aizbildniecību pār bērniem.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu