Foto: Kembridžas hercogienes eleganto grūtniecības tērpu mode (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kembridžas hercogiene Keita tiek uzskatīta par mūsdienīgākajām un stilīgākajām karaļnamu pārstāvēm visā pasaulē, turklāt viņa ir pierādījusi, ka arī grūtniecības laikā neaizmirst par savu vizuālo tēlu, izvēloties elegantus un atbilstošus tērpus. Lai arī Keitas trešā grūtniecība ir tikai nesen iestājusies, piedāvājam apskatīt viņas tērpu modi iepriekšējo divu gaidību laikā.

Kensingtonas pils par Kembridžas hercogienes Keitas trešo grūtniecību paziņoja pirmdien, 4. septembrī, kad negaidīti nācās atcelt viņas vizīti uz «Hornsey Road» bērnu centru Londonā. Lai arī prinča Viljama sievas dienaskārtībā veiktas izmaiņas, jo hercogiene cieš no smagas grūtniecības toksikozes, gaidāms, ka viņa tomēr parādīsies sabiedrībā ar jau redzamu grūtnieces vēderiņu.

«Viņu karaliskās augstības Kembridžas hercogs un hercogiene ir priecīgi paziņot, ka Kembridžas hercogiene ir trešā bērniņa gaidībās,» tika vēstīts oficiālajā Kensingtonas pils paziņojumā.

Atgādinām, ka gaidāmais bērniņš būs Keitas un Viljama trešā atvase. Pāris ir vecāki četrus gadus jaunajam princim Džordžam un divus gadus jaunajai princesei Šarlotei.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu