Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Maikla Džeksona 19 gadus vecā meita tikusi pie apjomīga tetovējuma (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Slavenā aizsaulē aizgājušā amerikāņu mūziķa Maikla Džeksona 19 gadus vecā meita Parisa Džeksone sestdien, 2. septembrī, tikusi pie sava kārtējā tetovējuma – šoreiz viņa savu ādu uz mūžu izrotājusi ar septiņām čakru zīmēm.

Sociālajos tīklos Parisa ievietoja fotogrāfijas ar lielo tetovējumu, kurš tagad rotā viņas krūšu kurvi, piebilstot, ka sākumā no tā lēnām izdalījās asinis un plazma.

Iepriekš slavenības meita zem tetovētāja adatas likās jūlija beigās, kad ieguva saskaņotus tetovējumus kopā ar labo draugu, «Viens pats mājās» zvaigzni Makoliju Kalkinu (37).

Kā jau ziņots, šī gada sākumā intervijā ar žurnālu «Rolling Stone» Džeksone pastāstīja, ka uzskata – viņas tēvs tika noslepkavots.

«Viņš izmeta mājienus par cilvēkiem, kas ir tur ārā, lai tiktu viņam klāt. Un dažkārt viņš sacīja aptuveni tā: «Kādu dienu viņi mani noslepkavos.» [..] Jo tas ir acīmredzami. Visas bultas norāda uz to. Tā izklausās kā absolūta sazvērestības teorija, bet visi patiesie fani un visi ģimenē to zina. Tā bija sazvērestība,» uzskata jaunā sieviete.

Kā zināms, Džeksons 50 gadu vecumā aizgāja aizsaulē 2009. gada 25. jūnijā pēc spēcīga anestēzijas līdzekļa propofola pārdozēšanas.

 

our connection is beyond what the english language can describe ♥️ thank you for ascending with me sister #oneness

A post shared by Paris-Michael K. J. (@parisjackson) on

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu