Nedēļas horoskops: 11. - 17. septembris (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Nedēļas horoskops

AUNS Pirmdien jutīsies kā četrās sienās ieslēgts, uzskatīsi, ka tevi apspiež un neļauj izvērsties. Neliela paškritika nenāktu par ļaunu, varbūt tavas ieceres tik tiešām ir nereālas. Esi iejūtīgāks pret gados vecākiem ģimenes locekļiem. Piektdien neparaksti svarīgus dokumentus, neieguldi naudu un kritiski izvērtē jebkurus piedāvājumus. Romantiskas tikšanās un alkas pēc izklaides var patukšot tava maka saturu.

VĒRSIS Tev pēc iespējas ātrāk jāmaina savs kurss, jāatrod jauna sfēra vai vismaz metodes kā sevi pieteikt pasaulei. Raugies nākotnē optimistiskāk! Būdams čakls un pacietīgs, noteikti nepaliksi uz vietas un tev izdosies pavirzīsieties uz augšu pa profesionālās izaugsmes kāpnēm. Velti savu smaidu mīļotajam cilvēkam, viņš alkst tavas uzmanības. Nedēļas nogalē neizaicini likteni, esi vērīgs uz ceļa un nestrīdies ar apkārtējiem.

DVĪŅI Nedēļas sākumā iespējami lieli tēriņi vai pat finansiāli zaudējumi, tomēr tuvākajā laikā tie atmaksāsies. Pieaugs tava apņēmība, aktivitāte, par katru cenu gribēsi panākt savu. Otrdien nav vēlams tikties ar reklāmas aģentiem un līdzīgu profesiju pārstāvjiem, toties vari vērsties pie priekšniecības ar lūgumu. Varbūt dosies komandējumā vai uzņemsies papildus pienākumus. Daži saņems labu peļņu no agrāk veikta darba.

VĒZIS Pirmdien laba diena lietišķu kontaktu dibināšanai. Tavā dzīvē iespējamas negaidītas pārmaiņas, daudzi būs gatavi palīdzēt to realizēšanā, tostarp arī radi. Iespējams, sāksi plānot atvaļinājumu, krāt naudu pienācīgai atpūtai. Laba laiks, lai apmeklētu tūrisma biroju. Ja tagad pārtrauksi esošās partnerattiecības, vēlāk to nožēlosi. Centies savu nomāktību vai vilšanos laulātajā draugā neizrādīt bērniem.

LAUVA Rūpīgi darot savu darbu, nostiprināsi attiecības ar bosu, sadarbības partneriem, tādējādi radot sev spēcīgu aizmuguri. Izmanto zvaigžņu labvēlību, lai pavirzītos pa dienesta kāpnēm. Romantiskas attiecības ar kādu cilvēku vēlēsies paturēt noslēpumā, bet tas tev neizdosies. Varbūt nolemsi iegādāties dārgu tehniku vai jaunu automobili. Nebaidies tērēt, tavi ienākumi jau drīzumā atjaunosies.

JAUNAVA Varbūt negaidīti viegli noslēgsi kādu sarežģītu darījumu. Tava attapība palīdzēs atrisināt gan savas, gan kompānijas problēmas. Ceturtdien kopprojekti var izrādīties veiksmīgi, tāpēc nedarbojies vienatnē un neatstum tos, kuri vēlas sadarboties. Šonedēļ uzsāktās sarunas par finanšu vai juridiskām tēmām būs veiksmīgas. Brīvdienas piemērotas sportiskām aktivitātēm brīvā dabā, kā arī darbam dārzā.

SVARI Iespējams, nespēsi novērtēt kādu cilvēku vai pielāgoties situācijai. Esi piesardzīgs, ja nākas pieņemt svarīgus lēmumus. Nolemsi sākt ar kaut ko nodarboties no darba brīvajā laikā, meklēsi domu biedru sabiedrību. Ja vēlies iepazīties, vari apmeklēt kultūras pasākumus. Daži savas attiecības sāks veidot sarakstes ceļā. Svaru sievietes vēlēsies iegādāties modernas lietas un dosies uz kādu kaimiņzemi iepirkties.

SKORPIONS Darbā var rasties sarežģījumi kolēģu nenovīdības dēļ. Sevišķi grūts laiks tiem, kas tikko sākuši strādāt jaunā vietā. Ja vēlies ieguldīt savu personīgo naudu firmas biznesā, dari to maksimāli piesardzīgi un pareizi noformē visus nepieciešamos dokumentus. Varbūt tev nepieciešams iegādāties jaunus sakaru līdzekļus? Peļņu gūs tie, kuri nodarbojas ar medikamentu ražošanu vai pārdošanu.

STRĒLNIEKS Labs laiks fotogrāfiem, viņiem var izdoties iemūžināt savus mūža labākos kadrus! Esi aktīvs partnerattiecību jomā, negaidi, lai otrs cilvēks izrāda iniciatīvu, dari to pats! Tevi negaidīti var apciemot kāds radinieks. Nedēļas nogalē attiecības ar ģimenes locekļiem nebūs vieglas, jo neviens negribēs piekāpties kādā svarīgā jautājumā. Saasināsies sadzīves problēmas, varbūt būsi spiets mainīt dzīves vietu.

MEŽĀZIS Nekādā gadījumā nelielies ar saviem sasniegumiem darba jomā vai panākumiem mīlas frontē. Esi pieticīgs un neklāsti nevienam savus plānus, jo tad kāds parūpēsies, lai tev netiek gardākais kumosiņš. Iespējamas problēmas ar sadzīves tehniku, datoriem. Pie apvāršņa var parādīsieties seni draugi vai kāds radinieks pārcelsies pie tevis uz dzīvi. Svētdien noslēgtā vienošanās vēlāk netiks pildīta.

ŪDENSVĪRS Pār tevi var nogāzties jau reiz it kā atrisinātu problēmu gūzma un nāksies vien atkal visu sākt no sākuma. Sasprindzini savu domāšanu, dod vaļu fantāzijai, un tad atradīsi veidu, kā uzlabot savu finansiālo stāvokli. Varbūt izteiksi precību piedāvājumu savai otrai pusītei. Nesteidzini mīļoto cilvēku ar atbildi, ļauj viņam apdomāties. Esi modrs kontaktējoties ar nepazīstamiem cilvēkiem.

ZIVIS Pārmaiņas darbā tevi nobiedēs, bet izrādīsies, ka tās ir labvēlīgas. Otrdien aizmirsīsi par kādu tikšanos vai neturēsi doto solījumu. Vari nodarboties ar telpu nomas jautājumiem. Nav izslēgts, ka mājās radīsies problēmas saistītas ar ģimenes budžeta sadali. Neaizņemies naudu, vēlāk būs grūti atdot. Tevis dēļ var izcelties kāds strīds. Mācies ar izpratni pieņemt citu cilvēku vājības, tad viņi piedos arī tavus netikumus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu