Seriāla «Amulets» zvaigzne Kombsa gatavojas jau trešajām kāzām (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/thehmc/

Aktrise Hollija Mērija Kombsa (Holly Marie Combs), kura pasaulē vislabāk pazīstama ar dalību maģiskajā seriālā «Amulets» («Charmed»), sociālajos tīklos paziņoja, ka atkal ir saderinājusies.

«Jā. Vienkārši jā,» nedēļas nogalē publiskoto dimanta gredzena fotogrāfiju komentē 43 gadus vecā aktrise. Pagaidām zināms vien tas, ka viņas slepenā līgavaiņa vārds ir Maiks.

Hollija laulības ostā grasās iestūrēt jau trešo reizi. No 1993. līdz 1997. gadam viņa bija precējusies ar aktieri Braijenu Trevisu Smitu (Bryan Travis Smith), bet 2004. gada salaulājās ar Deividu Donoho ( David Donoho), kurš bija darbinieks seriāla «Amulets» uzņemšanas laukumā.

Laulības laikā pāris laida pasaulē trīs dēlus – Finliju (13), Railiju (10) un Kelliju (8). Abi lēmumu par šķiršanos pieņēma 2011. gadā.

Kā zināms, Kombsa pasaulē veiksmīgajā seriālā «Amulets» no 1998. līdz 2006. atveidoja vienu no trīs ar burvju spējām apveltītajām Halivelu māsām - Paiperi.

Pēdējos septiņus gadus aktrise epizodiski bija redzama seriālā «Mazās, jaukās meles» («Pretty Little Liars»), kurā iejutās mammas Ellas Montgomerijas lomā.

 

Yes. Just yes.

A post shared by Holly Combs (@thehmc) on

 

Squad 1 #pllfamily #pllgameover

A post shared by Holly Combs (@thehmc) on

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu