Šova «X Faktors» vadītāja Markus Rivas hits iekļūst «MTV Russia» (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tikai pirms mēneša Latvijas dīdžejs un producents Rodions Gordins kopā ar populāro dziedātāju Marku Rivu prezentēja savu jauno «future house» stilā ieturēto singlu «With You».

Jaunās muzikālās kompozīcijas videoklipa filmēšana, piepildot senu Markus sapni, notika saulainajā Losandželosā. Videoklipā ieguldītais darbs un līdzekļi ir atmaksājušies – videoklips skatīts jau vairāk apmēram 90 tūkstošus reižu.

Mūziķu daiļradi novērtējis arī populārākais mūzikas telekanāls «MTV Russia», jo «With You» veiksmīgi debitējis tā ēterā, kas ir liels sasniegums Latvijas šovbiznesa pārstāvjiem.

Jaunais videoklips skatāms arī citos populāros Krievijas un Ukrainas mūzikas kanālos.

Papildus tam dziesma «With You» ir ieguvusi autoritatīvākā un lielākā klubu mūzikas veikala «Beatport» atzinību, iekļūstot «Staff picks» izlasē un arī mēneša visbiežāk ieteikto «future house» stila dziesmu Top 20.

Rodions Gordins un Markus Riva kopā jau ir strādājuši pie dziesmas «Kad tevis nav» tapšanas un «remiksu» veidošanas kompozīcijām «Take Me Down» un «Dynamite», kas pieteiktas dalībai muzikālajā konkursā «SuperNova».

Arī turpmāk abi mūziķi savus cienītājus sola iepriecināt ar daudziem muzikāliem pārsteigumiem.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu