Skip to footer
Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis
Iesūti ziņu!

Makaroni ar garnelēm krēmīgā mērcē Kristas gaumē (18)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

«Apollo» lasītāja Krista ir iesūtījusi garšīgu vakariņu recepti, ar kuru vēlas dalīties.

Nepieciešams:

  • 3 ķiploka daiviņas
  • 250 grami makaronu
  • 300 grami attīrītu tīģergarneļu
  • 200 ml saldā krējuma
  • Parmas siers
  • sauja ķiršu tomātu
  • sauja spinātu
  • čili pārslas
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • sāls, pipari

Pagatavošana:

Atsaldē garneles.

Sālsūdenī liek vārīties makaronus.

Pannā ar olīveļļu ber smalki sagrieztus ķiplokus un apcep. Ber klāt garneles. Pēc garšas pievieno sāli, piparus un čili pārslas.

Kad garneles ir apcepušās rozā, nolej lieko šķidrumu un lej klāt saldo krējumu. Samazina uguni uz mazu un turpina cept apmēram 10 minūtes.

Makaronus nokāš un ber uz pannas. Visu kārtīgi apmaisa un pievieno spinātus, kā arī veselus ķiršu tomātiņus. Apmaisa un sautē vēl pāris minūtes.

Pasniedzot pārkaisa sarīvētu Parmas sieru.

Komentāri (18)
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu