Foto: Tēva dienas svinības Vērmanes dārzā (59)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/Apollo

Vērmanes dārzā sestdien, 9. septembrī, no plkst.12 norisinās Tēva dienas festivāls, informē fonda «Mammām un tētiem» pārstāve Marta Balode.

Festivāls tika atklāts plkst.12 ar gājienu no Brīvības pieminekļa līdz Vērmanes dārzam. Dalībniekus pavadīja Latvijas Zemessardzes orķestris diriģenta Anda Kareļa vadībā, bet šogad gājiena muzikālo noskaņu papildināja arī Andžeja Grauda Bungu skolas audzēkņi.

Pirms gājiena tika uzņemta Tēva dienas dalībnieku kopīgā bilde no putna lidojuma. Piedaloties gājienā, dalībnieki dosies maršrutā pa Brīvības bulvāri un Elizabetes ielu, ieejot Vērmanes dārzā pa Elizabetes un Krišjāņa Barona ielas stūra vārtiem.

Svētku turpinājumā notikaorientēšanās sacensības, brīvdabas izrāde, kā arī tētu un bērnu «lāzerkaujas».

Festivāla muzikālo priekšnesumu sniedza postfolkloras grupa «Iļģi», perkusionists Nils Īle ar ģimeni un citi mākslinieki. Līdzās brīvdabas izrādei «Bruņinieks, kuram sāpēja zobi» notiks ķīmijas eksperimentu šovs, Lielā loterija un tētiem domātu dāvanu darbnīcas.

Komentāri (59)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu