Skandalozi fotoprojekti ir pagātne: Aleksandrs Sokolovs nolēmis stāties politikā (51)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no privātā arhīva

Pirmdien, 11. septembrī, 35. dzimšanas dienu svin fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs.

Sokolovs sociālajā vietnē «Facebook» publiskojis ierakstu, kurā dalās savās pārdomās par līdz šim piedzīvoto un plāniem nākotnē. Viņš pielicis punktu skandaloziem fotoprojektiem un nolēmis stāties politikā.

«Man šodien paliek 35 gadi. (..) Uz doto brīdi, man nav ne bērnu, ne ģimenes. Super! Šobrīd tā ir ļoti liela priekšrocība - man ir vairāk brīva laika! Bet manā vecumā laiks ir dārgākais resurss. Pirmo reizi mūžā, savā dzimšanas dienā, man ir ļoti skaidra vīzija, ko es gribu darīt un par ko kļūt. 

Jūs jau pamanījāt, kā es sen vairs neesmu taisījis «skandalozus fotoprojektus», sen neesmu publicējis kailfoto. Tas provokatīvais posms ir pagātnē. (..)

Es ļoti vēlos aktīvi iesaistīties sabiedriskajā dzīvē un sociālajos projektos. Es gribu ar savām darbībām uzlabot dzīvi ne tikai tiem kuri nāk uz fotosesiju, bet daudz plašākam cilvēku lokam. Vienīgais veids kā to var panākt - tas ir sākt darboties politiskajā jomā. Es, kā iedzīvotājs, un savas valsts pilsonis, skaidri zinu, ko vēlos no valdības, lai dzīves kvalitāte būtu vēl augstāka. Tāpēc man ir ļoti skaidrs, ko es gribu panāk arī kā politiķis.

Man ir sapnis. Ja es savas dzīves garumā panākšu, ka Latvijā tiks iznīcināti visi grants ceļi, ja tie visi tiks noasfaltēti, es nomiršu laimīgs. Tas ir konkrēts un reāls mērķis,» sociālajā vietnē raksta Sokolovs.

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu