Dons, pārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus, izdod jaunu singlu un video (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Pašmāju dziedātājs Dons klausītājiem piedāvā jaunu singlu «Pa ceļam».

«Pa ceļam» ir pirmais singls no 2018. gada februārī gaidāmā studijas albuma.

«Dziesmas melodija radās nedēļu pēc aizvadītajiem februāra koncertiem Arēnā Rīga. Uzreiz sajutu, ka tā būs dziesma, kuru mēs kopā dziedāsim nākamajā koncertā,» stāsta Dons.

Dziesmas mūzikas autors ir Dons, bet teksta autori – Arnis Račinskis, Ingus Bērziņš un Dons. Dziesmas producents - DJ Rudd (Rūdolfs Budze).

Singlam izveidots arī mūzikas video, kura režisors ir Kaspars Roga. «Sadarbība ar Donu uzsākās ar video klipu «Pašā ielas galā» un tagad tā turpinās ar vasarīgo «Pa ceļam». Ideja klipam atnāca viegli un ātri,tik pat viegli,kā skan pati dziesma,» saka Kaspars Roga. Video redzams, kā Dons dodas izbraucienā ar auto un viņam pievienojas vairāk cilvēku, nekā noteikumos paredzēts.

Uz skatuves Dons atgriezīsies jau 2018. gada februārī. «14. februāris būs emociju vakars. Jūtos bezgala gandarīts, ka arī Latvijas simtgadē būs iespēja tikties ar klausītājiem un vienoties kopīgā dziesmā» - tā par gaidāmo koncertu saka Dons.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu