Sandis Valters jau gadu nekontaktējas ar bērniem (116)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Basketbolista Sanda Valtera bērnu Gabriela un Leas māte Elīza Kaurāte atklāj patiesību par Valtera un bērnu attiecībām - viņš teju gadu nav ar viņiem sazinājies, kā arī nemaksā uzturnaudu. 

Elīza izdevumam «Privātā Dzīve» pastāstījusi skarbo realitāti starp tēva un bērnu attiecībām. «Ļoti centos izveidot ar Sandi draudzīgas attiecības. Uzskatu, ka bērniem ir svarīgi, lai tēvs piedalītos viņu dzīvē. Taču šķiet, ka Sandis mūsu attiecību iziršanu vēl nav līdz galam pārdzīvojis, tāpēc no mūsu nesakārtotajām attiecībām ir jācieš bērniem,» izdevumam atklāj Elīza.

Sandi ar Elīzu vienoja četrus gadus ilgas attiecības, taču 2012. gadā tās izjuka. Viņa ar bērniem ir apmetusies uz dzīvi Maiami, ASV, kur bērni mācās prestižā privātskolā, tomēr Elīza jau piecus gadus viena pati uztur bērnus. «Nu jau bērni savu tēvu būs aizmirsuši, vairs pat neuzdod jautājumus,» skumji piebilst Elīza.

Sandim Valteram ir ir trīs bērni - vecākā meita Luīze dzimusi laulībā ar Katrīnu Valteri. Abu attiecības izjuka pirms 10 gadiem.

Komentāri (116)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu