Andželīna Džolija: Viss bija vienkārši apstājies (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pēdējā gada laikā amerikāņu aktrises Andželīnas Džolijas (Angelina Jolie) dzīvē ir mainījušās vairākas lietas, tomēr viņas vēlme pēc iespējas vairāk uzmanības veltīt saviem bērniem nekur nav pazudusi.

Pēc šķiršanās no amerikāņu aktiera Breda Pita (Brad Pitt) 2016. gada septembrī Džolija nozuda un sabiedrībā kādu laiku manāma nebija. Tobrīd viņa kopā ar ģimeni centās tikt galā ar notikušo.

«Man ir gājis labāk un sliktāk. Es laikam esmu nedaudz spēcīgāka,» intervijā izdevumam «People» sacīja Džolija. «Mums visiem ir savi sarežģītie brīži, bet mātei galvenokārt kā prioritāte ir jāizvirza bērni. Viņi ir pārmaiņu gados un viss pārējais paliek aiz tā.»

Tagad, kad lielā uzmanība no apkārtējiem ir nedaudz norimusi, kā arī situācija ģimenē stabilizējusies, Džolija atklājusi, ka nākotnē plāno turpināt darboties kā aktrise. Tomēr viņa ir pārliecināta, ka prioritāte ir un paliks bērni.

«Viss būs ap maniem bērniem,» viņa sacīja. «Es neesmu strādājusi vienu gadu, jo es viņiem biju vajadzīga mājās. Viss bija vienkārši apstājies. Es patiešām sēžu un runāju ar viņiem, jo viss viņus ietekmē. Katra vieta, katrs projekta veids, man nāksies to pielāgot,» tā Džolija.

Atgādinām, ka Andželīna Džolija un Breds Pits izšķīrās 2016. gada septembrī. Laulības šķiršanas dokumenti tika iesniegti neilgi pēc tam. Aktrise tiesas dokumentos norādīja, ka vēlas pilnu aizbildniecību pār bērniem.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu