«Labvēlīgais tips» ar vērienīgiem koncertiem svinēs 25 gadu jubileju (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Sestdien, 23.septembrī, ar koncertu Vidzemes koncertzālē «Cēsis» grupa «Labvēlīgais tips» uzsāks savu 25 gadu jubilejas koncertšovu «Sudrabkāzas» tūri, kas tiek rīkota par godu grupas ceturtdaļgadsimta jubilejai. Koncerttūre noslēgsies 27.oktobrī ar grandiozu šovu «Arēnā Rīga», informē producents Ģirts Lūsis.

Kā vēsta grupas dalībnieki, koncertos skanēs grupas populārākie un klausītāju iemīļotie hīti «Alumīnija cūka», «Čiekurs egles dēls», «Naukšēnu disko», «Pīrādziņ, nāc ārā!», «Omnibuss», «Frāzes», kā arī, protams, skaņdarbi no grupas jaunākā veikuma - albuma «Kaste» , kas dienasgaismu ieraudzīja 1. aprīlī.

Koncertos grupa uzstāsies savā tradicionālajā sastāvā: Andris Freidenfelds (balss), Normunds Jakušonoks (balss, taustiņi), Ģirts Lūsis (balss, ģitāra), Kaspars Tīmanis (balss, trombons), Oskars Ozoliņš (trompete, balss), Artūrs Kutepovs (ģitāra), Pēteris Liepiņš (ģitāra), Haralds Stenclavs (taustiņi) un Ainis Zavackis (sitaminstrumenti). Īpašie viesi - dziedātāja Elza Rozentāle un deju grupa Fandango.

«Kāzas, kurās jebkurš var būt līgava vai līgavainis. Kāzas, kur kaislīgā mīlas nakts jau sen pagātnē. Tomēr mīlestība nerūs, vedējtēvs nelūzt, bet tortes rozes - nekūst, jo tās ir no sudraba. Sudrabkāzas - nācija pret «Labvēlīgo tipu»,» par grupas turneju sacīja tās solists Andris Freidenfelds.

Grupa turnejas laikā uzstāsies arī Ventspils teātra namā «Jūras vārti», Latgales vēstniecībā «Gors», Liepājas koncertzālē «Lielais dzintars», Jelgavas Kultūras namā, Alūksnes Kultūras centrā un Valmieras Kultūras centrā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu