Renāra Zeltiņa «bijusī» uzsākusi attiecības ar Kristapu Valteru (44)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Teju gadu klīst baumas par Kristapa Valtera attiecībām ar Renāra Zeltiņa bijušo draudzeni Lāsmu Jukoni. Jaunā sieviete abu attiecības beidzot apstiprinājusi.

Jukone sociālajā vietnē «Instagram» publiskojusi foto no Valtera dzimšanas dienas, kas tika svinēta 18. septembrī, kurā novēl viņam daudz laimes dzimšanas dienā. Foto aprakstā jauniete ievietojusi emocijzīmes sirsniņu un bučiņu formā. 

Par «dzirkstelīti» starp Valteru un Jukoni runā kopš pērnā gada rudens. Kristaps tajā laikā vēl bija precējies, tomēr šā gada februārī pieņēma lēmumu šķirties ar savu trīs bērnu māti Džeinu Ansoni-Valteri. 

Bijušās kluba «Coyote Fly» «face control» meitenes Lāsmas Jukones bijušais draugs ir Renārs Zeltiņš - abi sabiedrībā kā pāris parādījās 2013. gadā, bet jau trīs gadus vēlāk Renārs bildināja savu tagadējo sievu, pasākumu vadītāju Ievu Kohu. Ieva un Renārs drīzumā kļūs vecākiem abu pirmdzimtajam.

 

HAPPY BIRTHDAY ❤️?? @kv_18

A post shared by @lasmajukone on

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu