Eksprezidents Zatlers par dēlu: Nespēju izsekot līdzi viņa aktivitātēm (76)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers (62), kurš Latviju vadīja no 2007. līdz 2011. gadam, intervijā atklāja, ka viņa dēls Kārlis beidzot ir atgriezies mājās.

«Viņš, kā jau daudzi jaunieši, darbojas dažādos projektos gan Latvijā, gan ārzemēs. Kādu laiku viņš pavadīja ideju meklējumos ārpus Latvijas. Godīgi sakot, pat nespēju izsekot līdzi viņa aktivitātēm. Taču nu atkal - atgriezies šeit. Man prieks, ka šobrīd viņš Latviju uzskata par visu iespēju zemi. Kārlis ir patstāvīgs cilvēks, par ko man ir liels prieks,» žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstīja politiķis.

Abi 14. septembra vakarā Latvijas Nacionālajā teātrī apmeklēja sezonas pirmizrādi Ingas Ābeles romāna «Klūgu mūks» dramatizējumam Indras Rogas režijā. Uz svinīgo pirmizrādi ieradās arī eksprezidents Guntis Ulmanis ar kundzi Ainu, Maestro Raimonds Pauls, politiķis Arvils Ašeradens un citi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Izrādē «Klūgu mūks» uz skatuves kāpa 31 Nacionālā teātra aktieris, spēlējot 57 dažādas lomas.

Režisores Indras Rogas redzējumā «Klūgu mūks» runā par mūsu tautas raksturu, par nepieciešamību lūkoties debesīs un spēju sapņot, jo arī visneprātīgākie sapņi piepildās. Pat ja mūžs ir par īsu, lai pats sapņotājs to pieredzētu. Un tā arī ir dzīves jēga. «Ticēt un darīt – tas ir viss! Pieņemt, izturēt un nekrist izmisumā.»

Komentāri (76)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu