Tā Pugačovas un Galkina dvīņi svinēja savu ceturto dzimšanas dienu (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/maxgalkinru/

Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova (68) un komiķis Maksims Galkins (41) sociālajos tīklos saviem faniem ļāvuši ieskatīties viņu dvīņu, Ļizas un Garija, ceturtās dzimšanas dienas greznajās svinībās.

Pāris bērniem sagādāja lērumu dāvanu, kā arī sarīkoja vērienīgu «burziņu» ar daudz viesiem, kurās gaviļnieki un apmeklētāji tika izklaidēti ar mākslinieku priekšnesumiem, baudīja ziepju burbuļu šovu, baroja uz pasākumu atvestos mini zoodārza dzīvniekus, ēda torti un piedalījās deju ballītē, kas laikā no griestiem krita konfeti.

Pugačova sociālajā tīklā «Instagram» arī palielījās ar savas meitas Ļizas prasmēm, pirmo reizi izmēģinot vecmāmiņas dāvātās rozā skrituļslidas: «Es tā vispār nemāku, ne uz slidām, ne uz šitām.»

Kā zināms, Pugačova un Galkins par dvīņu vecākiem kļuva 2013. gada 18. septembrī, kad mazuļi pasaulē nāca ar surogātmātes palīdzību. Pugačovai no iepriekšējām attiecībām ir arī 1971. gadā pasaulē nākusī meita, dziedātāja Kristīna Orbakaite.

Jau ziņots, ka ģimene šo vasaru pavadīja Jūrmalā, un uz Maskavu devās vien 29. augusta pievakarē.

Galkins visas vasaras garumā bagātīgi publiskoja foto un video no ģimenes atpūtas Latvijā - viņi atpūtās pie jūras, sauļojās, apmeklēja pasākumus «Dzintaru» koncertzālē un vienkārši pavadīja laiku ar bērniem savā Jūrmalas rezidencē.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu