Foto: Melānija Trampa kopā ar skolēniem novāc ražu Baltā nama dārzā (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aizvadītājā nedēļā ASV pirmā lēdijā Melānija Trampa rīkoja savu pirmo Baltā nama dārza pasākumu, kura laikā kopā ar bērniem no vietējām skolām novāca ražu, kā arī iestādīja jaunus dārzeņus, ziņo ārvalstu mediji.

«Es ļoti ticu veselīgai ēšanai, jo tā atspoguļo tavu prātu un ķermeni,» vietējo skolu bērniem sacīja ASV pirmā lēdija Melānija Trampa. «Es iedrošinu jūs turpināt ēst daudz dārzeņu un augļu, lai jūs izaugtu veselīgi un parūpētos paši par sevi.»

Pēc uzrunas Trampa, kura bija tērpusies sarkanas krāsas rūtainā kreklā, melnās biksēs un kedās, kopā ar bērniem novāca salātlapas, kale kāpostus, zirņus, redīsus un citus dārzeņus. Tāpat pasākuma laikā ASV pirmā lēdija kopā ar bērniem atkal iestādīja kabačus, ziedkāpostus, rāceņus, burkānus, spinātus un kale kāpostus.

Pēc notikušā pasākuma sabiedrība jau atkal publiski sprieda par Trampas nepiemēroto tērpu izvēli pasākuma laikā. Ārvalstu mediji ziņo, ka šoreiz viņa bija tērpusies modes zīmola «Balmain» kreklā, kura cena ir vairāk nekā viens tūkstotis eiro.

Arī iepriekšējā ASV pirmā lēdija Mišela Obama bija iecienījusi rīkot Baltā nama dārza ražas novākšanas un stādīšanas pasākumus kopā ar vietējo skolu bērniem.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu