Keita Hadsone vairs neizskatās pēc sevis (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

38 gadus vecā amerikāņu aktrise Keita Hadsone jauna projekta dēļ šķīrusies no savām garajām, blondajām matu cirtām un tikusi pie «zēngalviņas».

Britu tabloīds «The Sun» ziņo, ka Hadsone krasi mainījusi savu frizūru, lai piedalītos popzvaigznes Sia pirmajā filmā, kurai dots nosaukums «Sister». Kinolentes sižets balstās uz īsu stāstu, kuru dziedātāja uzrakstīja 2007. gadā – tā galvenie varoņi ir narkodīleris un viņa māsa, kurai diagnosticēts autisms.

Aktrise savu jauno izskatu izrādīja «Urbanworld» filmu festivālā kopā ar savu mīļoto vīrieti Deniju Fudžikavu (Danny Fujikawa), kurš spēlē Losandželosas grupā «Chief» un vada savu ierakstu studiju.

Kā zināms, Hadsone savulaik bija saderinājusies ar grupas «Muse» solistu Metu Belamiju.

Aktrise pasaulē vislabāk pazīstama ar dalību filmās «Bride Wars» («Līgavu kari»), «How to Lose a Guy in 10 Days» («Kā pazaudēt puisi 10 dienās»), «Almost Famous» («Gandrīz slaveni»), «Kung Fu Panda», «Fool's Gold» («Muļku laime») un «A Little Bit of Heaven» («Galvenais - nebaidīties!»).

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu