Režisors atzīstas, ka Rozvelas citplanētieša autopsijas video ir iestudēts (46)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Kāds britu kinorežisors apgalvo, ka tieši viņš ir izveidojis slaveno Rozvelas citplanētieša autopsijas video, nofilmējot to parastā Londonas dzīvoklī.

Kā vēsta ārvalstu mediji, kinorežisors Spiross Melariss atzinies, ka tieši viņš savācis komandu, lai uzņemtu melnbalto video, kas 1995. gadā šokēja visu pasauli.

Režisors apgalvo, ka citplanētieša līķi patiesībā izgatavoja skulptors Džons Hamfrijs, bet vajadzīgie instrumenti un tērpi tika savākti no dažādiem ASV un Lielbritānijas kolekcionāriem.

«Priekš manis tas bija jociņš, tomēr tagad esmu saņēmis labu mācību,» izteicās Melariss.

Režisors arī atklāja, ka video redzamie «ķirurgi», kas videomateriālā nopietni ķidā citplanētieti, ir viņa brālis un draudzene, bet citplanētieša iekšējie orgāni izveidoti no govju un jēru iekšām.

Viņš arī atklāj, ka kādā brīdī bija nodomājis citplanētieša smadzenes izgatavot no aveņu želejas, tomēr beigās sapratis, ka tas jau būtu pārspīlēti.

Lai vairotu ticamību, video tika ierakstīts lentā, kur iepriekš bija redzams 1947. gada Rozvelas koledžas basketbola mačs.

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu