Princis Viljams atklāj, ka Džordžs negrib iet uz skolu (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kamēr Kembridžas hercogiene Keita joprojām cīnās ar grūtniecības toksikozi un nedodas uz publiskiem pasākumiem, princim Viljamam nākas to darīt vienatnē. Otrdien, 29. septembrī, Kembridžas hercogs apmeklēja Viljama Kovlija «Parchment Makers» pergamentpapīra uzņēmumu - vizītes laikā viņš atklājās arī par to, kā princim Džordžam sokas skolā.

Gluži tāpat kā liela daļa bērnu, arī princis Džordžs septembrī uzsāka savas pirmās skolas gaitas. Lai arī sākotnēji viņš par lielo notikumu bijis ļoti lielā sajūsmā, tagad pie jaunās skolas viņš jau pamazām ir pieradis un nereti pat nevēlas to apmeklēt.

Pirms došanās karaliskajā vizītē uz pergamentpapīra uzņēmumu princis Viljams bija tikko nogādājis skolā Džordžu.

«Es tikko aizvedu Džordžu uz skolu un viņš negribēja iet,» vizītes laikā tklāja princis Viljams, kurš jau iepriekš jokojis par to, ka nav pārliecināts, cik ilgi viņa dēls priecāsies par agro celšanos un mācībām.

Atgādinām, ka Kembridžas hercogu Keitas un Viljama dēls Džordžs savas pirmās skolas gaitas uzsāka 7. septembrī. Četrus gadus vecais princis mācās prestižajā «Thoma's Battersea» skolā.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu