Mēneša horoskops: Oktobris (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: piglicker, CC BY-NC-ND 2.0

Oktobra horoskops

AUNS Šis mēnesis no tevis prasīs patiesi jūtamu piepūli. Lai veiksmīgi pārvarētu ikdienišķos sarežģījumus ar konkurentiem, tev vajadzēs, kā nākas pasvīst. Visticamāk pats jutīsi, kā tevī saasinās taisnīguma izjūta, kura neļaus vienaldzīgi noskatīties apkārt notiekošajās nejēdzībās. Liela nozīme būs spējai savākties, nezaudēt vēsu prātu, būt diplomātam un panākt savu bez agresijas un uzstājības. Sākot no oktobra vidus, liktenis var viest patīkamas pārmaiņas tavā karjeras izaugsmē. Iespējams, radīsies iespēja vairāk laika pavadīt mājās, veltīt uzmanību savām atvasītēm. Saskarsmē ar mīļoto valdīs kaislīga un vienlaikus romantiska noskaņa. Pielūko vienīgi, lai tavas greizsirdības izpausmes nesāk iedragāt savstarpējo saskaņu! Mēneša nogalē var aktualizēties ar darba braucieniem, mācībām saistītas lietas.

VĒRSIS Tev, oktobra sākumā, var pavērties lieliskas piepelnīšanās iespējas. Nav izslēgts, izdosies īstenot kādu sen lolotu ieceri. Kopumā šis mēnesis piemērots jaunu lietu uzsākšanai, attiecību jautājumu risināšanai. Liela nozīme panākumos būs spējai strādāt komandā, uztver kolektīva noskaņojumu, pielāgoties tam! Attiecībās ar mājiniekiem mēneša sākums un pati nogale var iezīmēt nelielus strīdus. Neļauj sīkām nebūšanām pāraugt nopietnākos konfliktos. Atturies no stūrgalvības un izrādi lielāku pretimnākšanu, jo tādejādi panāksi arī mājinieku piekāpšanos. Ja domā par ceļošanu, tad zini, ka tai vispiemērotākā izrādīsies oktobra otrā un trešā nedēļa. Savukārt, ja taisies iegādāties ko lielāku, tad šim atbilstošāka būs pati mēneša nogale. Kāds Vērša zīmes pārstāvis var nolemt apgūt jaunas, ļoti specifiskas profesionālās zināšanas.

DVĪŅI Pateicoties atsaucīgam radiniekam vai lieliskam paziņam, tavā dzīvē var iebrāzties jauni notikumi, rasties lieliski biznesa piedāvājumi. Tu oktobrī kļūsi par sava veida notikumu epicentru, ap kuru kūsās dzīve un pulcēsies ļoti interesanti, gudri cilvēki. Nez vai visā šajā skriešanā tev atliks gana daudz laika atpūtai. Pateicoties iepriekš pieminētajām tikšanām, braucieniem, ballītēm, ievērojami paplašināsies tavs kontaktpersonu loks. Tu tīri intuitīvi jutīsi, ka patīc daudziem, pat zināmā mērā esi kā paraugs viņiem. Šī popularitāte viennozīmīgi nāks par labu tavām nākotnes iecerēm, jo īpaši, ja esi radošo profesiju pārstāvis. Pat konkurenti savā ziņā var sajūsmināties par taviem panākumiem. Tomēr vienlaicīgi oktobris būs gana nopietns pārbaudījums tavam organismam, tāpēc obligāti nepieciešama kārtīga atpūta! Velti laiku pastaigām, sportiskiem pasākumiem!

VĒZIS Oktobris būs laika posms, kurā pasivitātes periodus, ātri un samērā neprognozējami, nomainīs stresa situācijas, sarežģījumi darba lietās. Iespējami atkārtoti strīdi ar sadarbības partneriem, priekšniecību. Kāds augstāks spēks burtiski atņems iespēju mierīgi baudīt mājas soli, tev tik tīkamo, mierīgo ģimenisko atmosfēru. Labums tāds, ka zvaigznes tev piešķirs pietiekoši daudz enerģijas, lai pārvarētu visus sarežģījumus! Lai atgūtos no lielās skriešanas un reģenerētu iztērētās spēka rezerves, centies pabūt pie dabas. Vislabāk tevi dziedēs jūras klātbūtne, mežs. Attiecībās ar ģimenes locekļiem būsi iejūtīgs, gādīgs. Brīžiem savas atvasītes sāksi pārlieku lutināt. Pielūko, lai tevis dotais labums nesāk negatīvi atsaukties viņu uzvedībā kā slinkums, izlaišanās.

LAUVA Tevi liktenis lutinās un tu to pratīsi arīdzan novērtēt. Mēneša sākumā vairāk padosies radoši, sabiedriski organizatoriski darbi. Nav izslēgts, tu daudz uzmanības veltīsi sava uzņēmuma reklamēšanai, kontaktu veidošanai ar potenciālajiem ārzemju partneriem. Naudas lietas un papīru būšanas vēlamāk kārtot mēneša vidū. Tad arī pieaugs tavas analītiskās dotības. Tu spēsi daudz skaidrāk apzināties lietas, kuras tev nepieciešamas, lai sasniegtu konkrēto mērķi. Gana daudz vērtīgu padomu, morālo atbalstu spēs sniegt ne tikai radinieki, bet arīdzan kolēģi. Kāda Lauva var saņemt neskaitāmus simpātijas apliecinājumus darba vidē, tai var uzrasties pat slepens pielūdzējs. Mēneša izskaņā izdosies vairāk laika atlicināt savam vaļaspriekam, ģimenei.

JAUNAVA Tu viennozīmīgi gribēsi būt lietas kursā par visu notiekošo. Visticamāk apmeklēsi profesionālās pilnveides kursus, dažādus seminārus. Veltot tik daudz laika darbam, mācībām, tu ātri vien vari iedzīvoties pārslodzē, kura var negatīvi atsaukties uz veselību, jo īpaši nervu sistēmu. Veiksme vairāk smaidīs tām Jaunavām, kuras saistītas ar pedagoģiju, saimnieciski organizatoriskām lietām un transporta, loģistikas jomu. Zvaigznes silti iesaka rūpīgāk ieklausīties draugu, kolēģu teiktajā, pat ja tajā slēpjas deva kritikas. Spēja apzināties un arīdzan novērst sev piemītošos trūkumus palīdzēs tev augt kā personībai un uzlabot attiecības ar līdzcilvēkiem. Pašā oktobra nogalē var aktualizēties ar mantojumiem, nekustamo īpašumu saistītas lietas. Nav izslēgts, tev ne reizi vien nāksies apmeklēt juristu, smelties padomus no cilvēkiem, kuri ir saskārušies ar līdzīgiem jautājumiem.

SVARI Ja vien neļausies slinkumam, tad tev šis mēnesis pavērs jaunas iespējas uzlabot materiālo stāvokli, sociālo statusu. Mēneša pirmajās divās nedēļās spēsi paveikt patiesi daudz darba. Der atcerēties, ka jebkurā saspringtā situācijā ir vērts saglabāt vēsu prātu, kā arī liela nozīme ir spējai uz lietām palūkoties ar humoru. Darbavietā vēlams atturēties apspriest privāto dzīvi, vairāk koncentrēties saviem tiešajiem pienākumiem. Oktobra otrajā pusē tavā dzīvē var ienākt patīkamas pārmaiņas. Kāds Svaru zīmes pārstāvis, iespējams, pārcelsies uz daudz plašākiem apartamentiem, savukārt cits iegādāsies glaunu auto. Privātajā lauciņā no tevis tiks prasīta izteiktākas pielāgošanās spējas, diplomātija. Vēlams rūpīgāk ieklausīties laulātā partnera sacītajā, nestādīt savas vēlmes augstāk par otrās pusītes vajadzībām.

SKORPIONS Tu ļoti skaidri apzināsies, ko vēlies un arīdzan kā to panākt. Vienīgais, kas tev var pietrūkt, ir nedaudz pacietības un laika. Ir vērts rūpīgāk ieklausīties savā priekšnojautā un ņemt vērā dzīves pieredzes bagātākus līdzgaitniekus. Zvaigznes iesaka lielāku uzmanību veltīt sevis attīstīšanai garīgajā plānā. Tev ir dabas dots filozofa un psihologa talants, taču, tos noteikti ik pa laikam, ir jācenšas attīstīt. Ja patiesi nolem apmeklēt kādus kursus vai domubiedru saietus, tad zini, ka tam piemērotāks būs mēneša vidus vai izskaņa. Naudas lietās visticamāk sajutīsi iestājamies stabilitāti. Nenoliedzami, ka prognozējamība ģimenes budžetā tevi priecēs. Attiecībās ar mīļoto būsi kaislīgs, vēlēsies vairāk laika pavadīt romantiskā divvientulībā.

STRĒLNIEKS Šomēnes tev var sanākt saskarties ar materiālas dabas jautājumu risināšanu. Esi apdomīgs savos spriedumos, nekļūsti pārgalvīgs lietās, kuras skar dokumentāciju. Ja vēlies kārtot ar nekustamo īpašumu saistītus darījumus, labāk īsteno tos oktobra pēdējās divās nedēļās. Pats mēneša sākums vairāk atbilstošs radošu un sabiedrisku lietu īstenošanai. Privātajā dzīvē nozīmīgāks var izrādīties oktobra vidus. Kāds Strēlnieks var uzsākt jaunas attiecības vai arī apsvērt iespēju par ģimenes pieaugumu. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi draudzīgs un dzīvespriecīgs, ātri radīsi kopīgu valodu praktiski ar ikvienu. Kopumā mēnesis vairāk piemērots tiem Strēlniekiem, kuri saistīti ar masu medijiem, izklaides biznesu un pedagoģiju.

MEŽĀZIS Tu skaidri spēsi apzināties patieso situāciju un ātri vien tajā noorientēsies. Kopumā oktobris tev būs gana dinamisks, tas liks pierādīt sevi ne tikai darba lietās, bet prasīs sakārtot privāto dzīvi. Lai gūtu cerētos rezultātus, tev nāksies būt pacietīgam, apdomīgam, tai pašā laikā, izlēmīgam un gatavam uzņemties zināmus riskus. Slēdzot vienošanās, parakstot svarīgus dokumentus, ievēro dubultu piesardzību. Lai izvairītos no neuzmanības kļūdām, esi sistemātiskāks, neļauj apkārt esošajam stresam, haosam ietekmēt tavu darbu kvalitāti. Kā patīkams atspaids no ikdienas uztraukumiem būs fiziskas aktivitātes, kuras norit grupās. Nav svarīgi vai izvēlēsies basketbolu, futbolu vai volejbolu, tieši komandas klātesamība padarīs šo izklaidi īpaši pievilcīgu. Mēneša izskaņā diemžēl var saasināties hroniska rakstura kaites.

ŪDENSVĪRS Tev droši varēs uzticēt atbildīgus, nopietnus darbus. Tavas analītiskās dotības nepievils, pratīsi visu salikt pa «pareizajiem plauktiņiem». Naudas lietas vēlamāk kārtot mēneša sākumā un tad savukārt izskaņā. Oktobra vidus vairāk piemērots sabiedriskajām lietām. Nav izslēgts, ka tev tiks uzticēta pat vairāku pasākumu organizēšana vai vadīšana. Lielu lomu spēlēs labas attiecības ar priekšniecību, jo īpaši, ja esi nupat uzsācis savas gaitas jaunā darbavietā. Saskarsmē ar pretējo dzimumu būsi koķetīgs, pratīsi par sevi radīt erudīta, dzīves gudra cilvēka iespaidu. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem nesagādās nekādas problēmas iepazīties, taču jautājums vai starp esošajiem kontaktiem būs personas ar līdzīgi dzīves redzējumu. Tieši saderība intelektuālajā plānā var spēlēt galveno lomu!

ZIVIS Filozofiskais domāšanas veids, interese par mistiku, reliģiju ļaus tev pacelties virs ikdienas kņadas, dziļāk izprast savu dzīves jēgu, uzlabot attiecības ar apkārtējiem. Tu patiesi nežēlosi spēkus un laiku sava redzesloka paplašināšanai. Var parādīsies jūtama vēlme paplašināt domubiedru loku, iestājoties kādā biedrībā, asociācijā vai draudzē. Tas, ka tevi aizraus reliģija, filozofija, arī jaunās tehnoloģijas ir nepastrīdami, taču svarīgi arī realizēt savas vēlmes, nevis tikai sapņot par vēlamo! Zvaigznes iesaka piesardzīgāk attiekties pret apkārtējo solījumiem, proti, ne visiem šomēnes varēsi ticēt uz vārda. Ja kāds sāk uzsvērti slavēt tevi, nebūs nepareizi, ja meklēsi slēptu motīvu šādai rīcībai. Kopumā šomēnes tev labāk sekmēsies individuālas aktivitātes. Ar ceļošanu zvaigznes iesaka nedaudz nogaidīt, dodoties tālākā ceļā iespējami nepatīkami kavēkļi, finansiāli zaudējumi. Centies vairāk laika veltīt mājas dzīvei, atvasītēm!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu