Automīlis Timrots «Dailes» teātrī režisē komēdiju par pašnāvībām (17)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Patrīcija Eglīte/LETA

Spēkratu eksperts un raidījuma «Zebra» vadītājs Pauls Timrots atkal ķēries pie darba «Dailes» teātrī – 16. novembrī pirmizrādi piedzīvos komēdija ar pašnāvībām «Harolds un Moda».

«Haroldam ir 18 gadi un aiz muguras jau 15 pašnāvību inscenējumi. Viņam patīk apmeklēt bēres. Tur arī viņš satiek Modu. Viņiem iet jautri - viņi zog roņus, kokus un automašīnas. Harolds grib Modu precēt, bet viņa māte ir kategoriski pret! Daudzi skatītāji, iespējams, būs mātes pusē, jo Modai ir 80 gadi! Kā tas viss beigsies?» izrādi apraksta teātris.

Galvenajās lomās izrādē iejutīsies Lilita Ozoliņa (Grāfiene Matilde Šardēna, saukta Moda), Edijs Zalaks vai Niklāvs Kurpnieks (Harolds), Indra Briķe (Ellena Čeisena, Harolda māte), Pēteris Liepiņš (Finegana tēvs, garīdznieks), Juris Bartkevičs (Doktors Metjūss, psihiatrs), Ērika Eglija (Silvija Geizela, studente / Nensija Mārša, sekretāre / Roza Mandarīni, aktrise), Aldis Siliņš (Dopels, policijas seržants) un Sarmīte Rubule (Mērija, Čeisenu istabmeita).

Timrots

Studiju laikā no 1988. gada līdz 1990. gadam strādājis par skatuves strādnieku «Dailes» teātrī.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu