Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Brazīliete radījusi savu versiju par Kimas Kardašjanas skandalozo fotosesiju (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Splash/Vida Press

Šā gada «Miss BumBum» titula kandidāte, brazīliete Andresa Prata radījusi savu versiju par divām fotosesijām, kurās savulaik piedalījās realitātes šova «Keeping up with the Kardashians» zvaigzne Kima Kardašjana. 

Prata atveidojusi Kardašjanu no 2014. gadā izdevuma «Paper Magazine», kas publiskoja Kardašjanas kailfoto un pat ieguva mirkļbirku #breaktheinternet jeb «salauz internetu», kā arī no žurnāla «GQ» fotosesijas, kur Kima Kardašjana savas formas atrādīja gultas palagos.

«Miss BumBum» Brazīlijā kļuvis par tradicionālo skaistumkonkursu, kurš sākās pirms septiņiem gadiem. Konkurss sievietēm sniedz iespēju vienas nakts laikā kļūt par ievērojamām slavenībām, kā arī pelnīt miljonus ar dažādiem modes projektiem.

Pērn par «Miss BumBum» uzvarētāju kļuva 20 gadus vecā Ērika Kanela (Erika Canela) no Brazīlijas štata Baijas, balvā iegūstot teju 20 tūkstošus eiro. Viņas dibena apkārtmērs – 106,7 centimetri.

 

#BreakTheInternet

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

The cover of @GQ is here!!! This was seriously a dream come true!!!! ? @mertalas @macpiggott

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu