Amala Klūnija dažus mēnešus pēc dvīņu dzemdībām atguvusi slaido augumu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pasaulslavenā aktiera Džordža Klūnija (56) sieva, britu cilvēktiesību advokāte Amala (39), teju četrus mēnešus pēc dvīņu dzemdēšanas jau atguvusi savu perfekto figūru un atsākusi strādāt.

Apmeklējot Apvienoto Nāciju Drošības padomes sēdi Ņujorkā, paparaci viņu iemūžināja tērpušos koši sarkanā dizainera «Bottega Veneta» kostīmā.

Jau ziņots, ka pāris pirmo reizi kopš bērnu piedzimšanas sabiedrībā izgāja 2. septembrī, kur gozējās uz sarkanā paklāja Venēcijas filmu festivālā Itālijā. Klūnija bija tērpusies violetas krāsas modes nama «Versace» vakarkleitā, kā arī demonstrēja jaunu matu griezumu - Amala bija atbrīvojusies no garajām matu cirtām.

Kā zināms, pāris par vecākiem kļuva šī gada 6. jūnijā. Dvīņi Ella un Aleksandrs ir Klūnija un Amalas pirmie bērni.

Pāris gredzenus mija 2014. gadā Venēcijā - Alamudina divas nedēļas pēc kāzām pārgāja vīra uzvārdā.

Aktieris 1989. gadā apprecējās ar amerikāņu aktrisi Taliju Balsamu, taču laulība izjuka pēc četriem gadiem. Klūnijs ilgus gadus bija zvērināts vecpuisis un sacīja, ka neesot piemērots laulības dzīvei un bērnu audzināšanai.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu