Liepājā nākamgad ienāks jauns festivāls (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2018. gada jūlija vidū Liepājā notiks nebijuša formāta un satura festivāls «OPEN Liepāja». Pasākuma organizatori sola, ka tajā būs mūzika, māksla, sports, ielu performances, ekstrēmi priekšnesumi, izaicinājumi gardēžiem, izklaidējošas atrakcijas un izglītojoši notikumi.

Atvērtība visam jaunajam vai tradīcijām bagātajam, pozitīvajam un iedvesmojošajam, dažādajam un neparastajam kļuvusi par festivāla «OPEN Liepāja» izšķirošāko vaibstu. Šis ir nekomerciāls projekts un apmeklētājiem festivāls būs pieejams bez maksas. «OPEN Liepāja» neizvēlas kādus konkrētus žanrus, formātus, stilus vai tamlīdzīgus rāmjus. Šis ir festivāls, kura galvenais mērķis ir radīt vidi, kurā sevi atrod visdažādākā satura un rakstura notikumi, kurus rada un bauda visdažādākie cilvēki no tuvām un tālām pasaules malām. Iepazīstināt ar sevi un iepazīt citus, redzēt, dzirdēt, sajust, saprast un arī nesaprast, nepārstājot jautāt – tāda ir iecere.

www.openliepaja.lv

Festivālu rīko biedrība «World Culture Society», kuras identitāte, misija un mērķis ir īstenot kultūru pāri robežām, neatkarīgi no politiskām un ekonomiskām interesēm. Atvērt Liepāju, lai aicinātu pasauli iepazīt pilsētu un iepazītos ar pasauli pilsētā!

«Mēs nezinām, ar ko tas beigsies, bet esam atvērti, acīm un sirdīm plati vaļā, piedzīvot festivālu «OPEN Liepāja»!» pamatdomu formulē «OPEN Liepāja» rīkotājs, biedrības «World Culture Society» vadītājs Edijs Klaišis.

«World Culture Society» ir unikāls kultūras projekts, bezpeļņas organizācija un vienlaikus atgādinājums par to, ka cilvēkiem ir daudz vairāk iemeslu būt saliedētiem. Kultūra ir visas pasaules valoda. Organizācijas mērķi ir kultūrdialoga veicināšana, kas ir brīvs no politiskajām klišejām un stereotipiem, kultūrvēsturiskās informācijas aprites veicināšana, kā arī nepārtraukti sadarbības un izteiksmes meklējumi radošās vides ietvaros.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu