Frīdenbergs: Ārstniecības iestādēs būšu tik ilgi, cik šajā pasaulē (66)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Dziedātājs un televīzijas raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs, kurš vasaras sākumā daudzus pārsteidza ar vizuālām pārvērtībām, atvadoties no matiem un sejas apmatojuma, raisījis jautājumus, vai ar dziedātāja veselību viss ir kārtībā. 

Sarunā ar izdevumu «Privātā Dzīve», Frīdenbergs nenoliedz, ka regulāri pārbauda veselību, tomēr satraukumam neesot pamata.

«Šī ir manas privātās dzīves sadaļa, un to ļoti labprāt paturu sev. (..) Uz komentāru, ka esmu manīts dažādās ārstniecības iestādēs, gan varu atbildēt - jā, es tur biju, un mani šajās iestādēs noteikti varēs redzēt arī nākamajos gados - tik ilgi, cik būšu šajā pasaulē. Un es aicinu to darīt gan savus draugus, gan ikvienu cilvēku - regulāri pārbaudīt savu veselību,» izdevumam skaidro Frīdebergs, kurš savu veselību regulāri pārbauda jau kopš 18 gadu vecuma.

Arī uz jautājumu par svešādo izskatu, bijušais bērnu popgrupas «Dzeguzīte» dalībnieks nenoliedz, ka pēc pusgada varētu ataudzēt matus un tad atkal no tiem atvadīties.

Oktobrī Valteram apritēs 30 gadi.

Komentāri (66)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu