Zināms precīzs «Fink» uzstāšanās laiks Rīgā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šovakar «Palladium» koncertzālē uzstāsies britu folkroka, blūza un «indie» grupa «Fink». Latvijā trio viesosies sava jaunākā, tik tikko iznākušā albuma «Resurgam» koncerttūres ietvaros. Pasākuma organizatori atklāj precīzu «Fink» uzstāšanās laiku.

Rīgas koncertā «Fink» iesildīs salīdzinoši jauns latviešu mūzikas projekts «Pacific K».

Būtiski, ka uzreiz pēc «Pacific K» uzstāšanās, tiks demomstrēta filma par «Fink», līdz ar to koncerta apmeklētāji tiek aicināti ierasties laikus, vismaz 20.00.

Plānotā vakara gaita:

  • 19.00 tiek vērtas «Palladium» durvis
  • 19.30 «Pacific K»
  • 20.00 Filma par «Fink»
  • 21.00 «Fink» koncerts

«Fink» līderis ir komponists, solists, ģitārists, DJ un producents Fins Grīnols (Fin Greenall). Pēc dažādiem muzikāliem meklējumiem viņš nolemj pievērsties ģitārmūzikai un kopā ar domubiedriem Gaju Vitakeru (basģitāra) un Timu Torntonu (bungas) izveido grupu.

Kopumā iznākuši 8 «Fink» studijas albumi, no kuriem komerciāli veiksmīgāki pagaidām izrādījušies «Perfect Darkness» (2011) un «Hard Believer» (2014).

Paralēli darbam trio Fins Grīnols turpina sadarbību ar virkni mākslinieku kā producents un komponists. Viņš sadarbojies ar Džonu Ledžendu, Benksu, Professor Green un virkni citu. Grīnols ir līdzautors Eimijas Vainhausas dziesmai Half Time, kas ierakstā gan izcāca jau pēc viņas nāves.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu