Kambodžas fermeris izaudzējis šokējoši muskuļainas un milzīgas cūkas (63)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook / DUROC.CAMBODIA

Kādā Kambodžas fermā, ar gēnu inženierijas palīdzību, tiek audzētas milzīgas, muskuļainas supercūkas, kuru sēklinieki un muskuļi ir tik milzīgi, ka tās teju nespēj paiet. Fermeris tā tiecas apmierināt arvien pieaugušo patērētāju kāri pēc cūkgaļas un cūku spermas.

Video un attēlos, kas publicēti fermas «Facebook» kontā un jau piesaistījuši gan dzīvnieku aizstāvju, gan cūkgaļas un cūku spermas kārotāju uzmanību, redzams, kā šokējoši muskuļainas cūkas, ar milzīgiem sēkliniekiem ganās aplokos un aizgaldos, gaidot savu bēdīgo likteni.

Paši fermeri, tiesa, daudz nebēdā par dzīvnieku aizstāvju lamām un jūtas ārkārtīgi lepni par savu produktu, proti, cūku audzētāji piedāvā pircējiem arī iegādāties komplektu, kas sastāv no diviem maisiņiem spermas un diviem mākslīgajiem peņiem, kas paredzēti cūku mātīšu apaugļošanai, tā ļaujot katram izaudzēt pašam savu muskuļoto cūku.

Komplekta cena ir nieka piecas mārciņas.

Pieprasījums pēc muskuļaino cūku spermas, visticamāk, ir pieaudzis tāpēc, ka cilvēki cūkgaļu savā uzturā lieto arvien biežāk, tāpēc audzēt lielākas cūkas, protams, ir izdevīgāk, nekā ņemties ar liesākiem dzīvniekiem.

Dzīvnieku aizstāvji jau apsūdzējuši Kambodžas fermerus par steroīdu un augšanas hormonu barošanu cūkām, lai panāktu redzamos rezultātus.

«Tas ir tik groteski! Padomā tik - šādi audzēt cūkas! Vai tiešām neeksistē likums, kas šādas lietas aizliedz!? Fuj!» Komentēja «Facebook» lietotāja Dženisa Šorta.

Savukārt Riks Takers piebilda: «Ko jūs šeit cenšaties parādīt? To, cik daudz gaļas ir iespējams iegūt vai to, cik slikta dzīve ir šīm cūkām? Jūs vajadzētu iemest cietumā uz mūžu!»

Arī dzīvnieku tiesību organizācija «PETA» nepalika viedokli parādā un savā blogā rakstīja: «Halkam līdzīgas cūkas ir murgu nevis pusdienu sastāvdaļa. Tiem, kuri tās ģenētiski modificē, būtu vajadzējis pašiem piedzimt ar kādu sāpīgu kroplību.»

Komentāri (63)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu