«Sekss un lielpilsēta» turpinājums atcelts aktrises neizpildāmo prasību dēļ (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

«Sekss un lielpilsēta» zvaigzne Sāra Džesika Pārkere (Kerija Bredšova) atzinusi, ka filmas trešā daļa tikusi atcelta aktrises Kimas Ketrelas (Samanta Džouns) augsto prasību dēļ.

«Viss cauri. Mēs to nedarīsim,» Pārkere trešdien, 27. septembrī, atzina izdevumam «Extra». Viņa turpināja: «Esmu vīlusies. Mums bija šis skaistais, smieklīgais, sirdi plosošais scenārijs un stāsts. Vilšanās ir ne vien par to, ka vēlējāmies šo stāstu pastāstīt, bet gan tāpēc, ka skatītāji no mums to pieprasīja,» skumju pilna ir aktrise.

Kā vēsta ārvalstu mediji, studija «Warner Brothers» nevarēja sākt darbu pie projekta, jo Ketrela uzstāja, lai studija pirms tam apņemas producēt filmas, pie kurām viņa strādājusi. Ketrelas prasības filmas producenti nav spējuši īstenot - vien pāris dienas pirms paredzētās filmēšanas viņa atsaukusi savu dalību filmas turpinājumā.

«Sekss un lielpilsēta» ir amerikāņu seriāls, kuru HBO raidīja no 1998. līdz 2004. gadam. Seriāla turpinājums filmas versijā iznāca 2008. gadā, bet otrā daļa 2010. gadā.

«Sekss un lielpilsēta» ir balstīts uz Kendisas Bušnelas grāmatas motīviem. Stāsts ir par četru nešķiramu draudzeņu – Kerijas, Samantas, Mirandas un Šarlotes - ikdienas dzīvi Ņujorkā un dāmu «problēmām» - attiecībām ar vīriešiem, seksu, intrigām un, protams, iepirkšanos.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu