Māris Ozoliņš: Attiecību uzturēšana pēc šķiršanās ir teatrāla lāpīšana (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

«No pajukušām laulībām visvairāk cieš tieši bērni. Var izlikties, ka viss ir baigi labi, vecāki ir draudzīgi, atkal sanāk kopā – bērna dēļ vai veco attiecību dēļ, bet kaut kas ir tā kā ar cirvi nocirsts,» savu viedokli par šķirtām laulībām un attiecībām ar bijušajiem raidījumam «Starp mums runājot» atklājis režisors un producents Māris Ozoliņš.

«Cirvis tomēr ir bijis klāt un pēc tam tā visa ir diezgan teatrāla lāpīšana – ka viss taču ir baigi labi, mēs taču visi esam baigi feini, tiekamies un apsveicam dzimšanas dienās,» norāda Ozoliņš.

Viņš ir pārliecināts, ka «tas cirvītis» pāriet arī uz nākošajām attiecībām, kad bērni ir izauguši un var atstāt kādas sekas. Turpretim seksa eksperte un lektore Rita Lasmane norāda, ka vienalga, vai bērns ir audzis pilnā vai šķirtā ģimenē, pusaudžu gados viņš vienmēr atradīs iemeslus, par ko apsūdzēt savus vecākus.

«Ja vecāki ir šķīrušies, tad bērns var teikt – jūs, draņķi, esat šķīrušies, bet ja jūs dzīvojat kopā - esat senili kretīni, kas no dzīves neko nesaprot,» «Starp mums runājot» jau 3. oktobrī klāstīs Lasmane.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu