Nikolajs Baskovs atcēlis kāzas (53)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Šā gada vasarā Krievijas estrādes zvaigzne Nikolajs Baskovs īpatnējā veidā paziņoja, ka gatavojas kāzām ar mīļoto sievieti, modeli un TV zvaigzni Viktoriju Lopirevu, tomēr septembra izskaņā pāris pirmo reizi publiski paziņojis par plānu maiņu.

Baskovs un Lopireva, viesojoties Andreja Malahova televīzijas šovā, skatītājiem atklāja, ka kāzas bija paredzētas 5. oktobrī tomēr Baskova māte lūgusi tās pārcelt, jo tieši 5. oktobris ir Baskovu ģimenes piemiņas diena - šajā dienā gāja bojā Nikolaja vectēvs.

Baskova mamma video ierakstā, kas tika atskaņots Malahova raidījumā pauda savu mīlestību gan pret dēlu, gan Viku, tomēr pauda uzskatu, ka viņas lūgums būtu jāciena un jāņem vērā topošajam vīram un sievai.

Pats Baskovs raidījuma laikā sacīja, ka kāzas nemaz nav iespējams sarīkot divu mēnešu laikā. Dziedātājs tomēr skatītājiem un klātesošajiem apsolīja, ka kāzas notiks, tomēr datums vēl nav zināms.

Baskovs publiskotajā video

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu