Foto: Sieviete iztērē desmitiem tūkstošus, lai līdzinātos Melānijai Trampai (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāda sieviete, kura ilgus gadus cīnījusies ar vēzi un šobrīd to uzveikusi, iztērējusi apmēram 50 tūkstošus ASV dolāru (42 tūkstošus eiro), lai vizuāli līdzinātos ASV pirmajai lēdijai Melānijai Trampai, ziņo Lielbritānijas medijs «Daily Mail».

42 gadus vecā Klaudija Sjera no Teksasas atklājusi, ka pēc operācijām, kas palīdzējušas viņai līdzinātai Melānijai Trampai, viņa jūtas kā no jauna piedzimusi. Vairākus gadu desmitus Sjera cietusi no verbālās vardarbības un šādā veidā viņa jau atkal atguvusi savu pašapziņu.

Visu mūžu Klaudija cietusi no zemas pašapziņas - citi cilvēki viņu vairākkārt apsmējuši deguna, matu un tumšākas sejas krāsas dēļ.

Neilgi pēc tam, kad Klaudija bija uzveikusi krūts vēzi, viņa bija devusies uz randiņu ar kādu vīrieti, kas domājis, ka viņa ir divas reizes vecāka nekā patiesībā. Dzirdētais Klaudiju pārliecinājis vērsties pie plastiskajiem ķirurgiem.

Kopumā sieviete ir iztērējusi apmēram 50 tūkstošus ASV dolāru, lai līdzinātos Melānijai Trampai. Ar plastiskās ķirurģijas palīdzību koriģētas Klaudijas krūtis, pēcpuse, veikta vēdera tauku atsūkšana, kā arī plakstiņu pacelšana.

Sjera ir pārliecināta, ka Melānija ir spēcīga, ietekmīga un eleganta sieviete, kas arī dzīves laikā saskārusies ar vairākām grūtībām. Savukārt jaunais vizuālais tēls palīdzējis Klaudijai justies skaistākai, kā arī aizmirst kādreizējās emocionālās problēmas.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu