Nedēļas horoskops: 9.-15. oktobris (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ShyViolet09, CC BY-NC 2.0

Nedēļas horoskops

Auns: Šonedēļ būsi emocionāli nenosvērts, tāpēc asaras mīsies ar smiekliem. Savos spriedumos esi uzmanīgs, jo viegli vari kļūdīties, kā arī aizvainot apkārtējos. Iespējams, darbā pieļausi tik daudz neuzmanības kļūdu, ka pats būsi par to sarūgtināts un vēlēsies ātrāk nonākt mīļotā cilvēka apskāvienos, lai aizmirstos un atgūtu dzīvesprieku. Ja atklāj sevī kādu slēptu talantu, ķeries pie tā izkopšanas, tas nekad nav par vēlu.

Vērsis: Ķeries pie darbiem, kuriem nepieciešama radošā izdoma, jo šonedēļ tavs fantāzijas lidojums būs īpaši augsts. Vēlēšanās izzināt pasauli var būt par iemeslu neparedzētam ceļojumam. Nav izslēgts arī pieredzes apmaiņas brauciens, kas ienesīs jaunas vēsmas uzņēmuma darbībā. Gaidāma patīkama tikšanās, kuru atzīmēsi ar mazu pasēdēšanu kafejnīcā. Vēlēsies papētīt savas dzimtas saknes un dzimtās vietas.

Dvīņi: Veiksme tevi pavadīs visur, nodrošinot panākumus jebkurā darbā, kuru vien uzsāksi. Nekavējies izmantot liktens labvēlību, cenšoties padarīt pēc iespējas vairāk. Visu nedēļu būsi pabijis uzmanības centrā, tāpēc atļauj kādu reizi paspīdēt arī dzīvesbiedram. Brīvdienās jutīsies aizvainots, jo kāds būs izplatījis baumas par tevi. Tomēr nav dūmu bez uguns, tāpēc apdomā labi, varbūt kaut ko sevī steidzīgi jāmaina.

Vēzis: Būsi aizņemts, intereses galvenokārt grozīsies ap darba lietām un ģimeni. Pastiprinātu uzmanību pievērsīsi attiecību veidošanai abās iepriekš minētājās frontēs. Nepalaid garām izdevību, lai risinātu pārrunas, organizētu tikšanās, neapmierinies tikai ar vienu veiksmīgu darījumu. Piektdien savos darbos neiesaisti citus, mēģini iztikt pats ar saviem spēkiem. Brīvajā laikā filozofēsi par dzīvi, mīlestību, karmu.

Lauva: Tiksi ierauts īstā dzīves mutulī. Par garlaicību nevarēsi sūdzēties, jo pārsteigumu būs vairāk nekā pats vēlējies. Vari nonākt svarīgas dilemmas priekšā – kuru ceļu izvēlēties, kurš ir īstais, jo nevēlēsies kļūdīties. Iespējama romantiska iepazīšanās, esi uzdevumu augstumos un parādi sevi no labākās puses. Tai pat laikā jauno paziņu neaicini uzreiz pie sevis mājās, ļaujiet vienam otru labāk iepazīt. Var pārņemt nostaļģija saistībā ar kādreiz gūtiem panākumiem.

Jaunava: Nav ieteicams nodarboties ar svarīgām lietām, jo būsi pakļauts nepārtrauktai informācijas plūsmai, kuru vajadzēs izvērtēt, labāk velti savu laiku tikai neatliekamiem darbiem. Kāds iespējams vīs intrigas, vēlēdamies, lai apkārtējie tevi ierauga pavisam savādākā gaismā. Ja būsi attapīgs, ātri atmaskosi vainīgo. Prieku sagādās šonedēļ iepazītie cilvēki, kuri atstās neizdzēšamas, tomēr labvēlīgas pēdas tavā tālākajā nākotnē.

Svari: Veiksme būs nogludinājusi ceļu pretī panākumiem, īpaši darba jautājumos. Tevi nespēs samulsināt negaidītas, sarežģītas situācijas, un tu lieliski atradīsi kompromisu pat bezizejas gadījumos. Karjeras lietas strauji trauksies augšup, priekšniecība ar uzslavām noskoposies, tomēr, ja nesaņem ilgi gaidīto algas pielikumu, nepārsteidzies, ieņem nogaidošu pozīciju. Nebaidies ielaist savā dzīvē mīlestību, tikai neļauj tai aizmiglot skatu.

Skorpions: Dzirdēsi daudz komplimentu, atzinības vārdus gan par sevi, gan paveikto. Tas vairos pašapziņu, ticību saviem spēkiem, izjutīsi dziļu gandarījumu, jo būsi sasniedzis cerēto. Tavu optimismu nekas nespēs sagraut, neviens nevarēs tevi nokaitināt, lai kā arī kāds censtos, visi mēģinājumi beigsies ar sakāvi. Mīlas attiecībās panāksi uzplaukumu, ja necentīsies eksperimentēt un pārbaudīt partnera pacietības mēru.

Strēlnieks: Būsi pats savas laimes kalējs, tāpēc esi apdomīgs. Ja mācēsi pielāgoties apkārtējiem, izbēgsi no konfliktiem. Būdams priekšnieks, necel degunu pārāk augstu un ar padotajiem runā, kā līdzīgs ar līdzīgu. Tie, kurus nenospiedīs materiālo rūpju smagais slogs, trauksies izpriecāties uz nebēdu, viņi naudu neskaitot un neko sev neliedzot meklēs piedzīvojumus visās sfērās. Vēlēsies eksperimentēt jaunu ēdienu izbaudīšanas jomā.

Mežāzis: Centies sekot savām vēlmēm, nevis paļauties uz citu domām, lai cik tās būtu labas. Daži pievērsīsies psiholoģijai. Vari uzsākt jaunus darbus, pastāv lielas iespējas nonākt pie vadības stūres. Svarīga būs reklāma, tāpēc, ja pašam trūkst ideju, meklē zinošu cilvēku palīdzību. Bērni būs aizdomīgi paklausīgi un mīļi, bet drīz vien uzzināsi, ka tas ir ar konkrētu nolūku. Neaizmirsti, ka televizors nav tikai izklaide, bet arī informācijas avots.

Ūdensvīrs: Noteikti ieplāno romantisku mīlas vakaru, ja vēlies saņemt atzinību no mīļotā cilvēka. Tai pat laikā, ja tev tāda vēl nav, tad ir visas iespējas tieši šonedēļ viņu satikt. Arī profesionālajā sfērā viss ies kā pēc notīm, ja vien stingri pieturēsies pie darbības plāna, jo spontānas rīcības sekas var būt postošas. Veiksme atnāks, kad vismazāk to gaidīsi. Vajadzētu jau laicīgi padomāt par savu veselību, lai nav ilgstoši jāieguļas slimības gultā.

Zivis: Atkārtošana ir zināšanu māte, tāpēc ieteicams atsvaidzināt savas zināšanas, kā arī apgūt jaunas iemaņas. Ieteicams iegriezties pie zobārsta, kaut arī šo pasākumu nesauksi par patīkamu. Būsi pats mīļuma iemiesojums, bet arī pretī vēlēsies saņemt to pašu. Laulātā drauga personā meklēsi gan draugu, gan mīļāko, tomēr garīgo tuvību stādot augstāk par fizisko. Tiekoties ar draugiem, kavēsies patīkamās atmiņās.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu