Asinspirts Lasvegasā: Mūziķis un koncerta apmeklētājs pastāsta par apšaudes sākuma brīdi (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kantrī mūzikas izpildītājs Džeisons Oldins, kurš uzstājās festivālā «Route 91 Harvest» Lasvegasā, pastāstījis par notikušo brīdī, kad sākusies apšaude. Viņš sociālajā tīklā «Instagram» ievietojis ierakstu, kurā notikušo nosaucis par «ārkārtīgi šausmīgu». 

Dziedātājas trīs dienu kantrī mūzikas festivālā izpildīja dziesmu «When She Says Baby». Tas bija noslēdzošais priekšnesums festivālā, kurā uzstājās tādi mākslinieki kā Ēriks Čērčs, Sems Hants, duets «Big&Rich» un citi.

Pēc pirmajiem šāvieniem Oldins skriešus pametis skatuvi, vēlāk paziņojot, ka neviens no viņa komandas nav cietis notikušajā.

«Šodienas vakars bija ārkārtīgi šausmīgs. Es nezinu, ko teikt, bet gribēju teikt, ka mana komanda ir drošībā. Man ir sāpīgi, jo zinu, ka tas varēja notikt ar visiem, kuri vienkārši atnāca gūt baudu no vakara, kam bija jābūt jautram,» norādīja Oldins.

36 gadus vecais Kodiaks Jazzi atklājis, ka viņš kopā ar draudzeni skatījušies Oldina uzstāšanos, kad izdzirdējis skaņas, kas līdzīgas salūtam. Mūzika uz brīdi pārtraukta, bet pēc tam atsākusies atkal. Jauna šāvienu sērija koncertu beigusi, mūzīķiem meklējot patvērumu no šāvieniem. Tūkstošiem cilvēku metās bēgt. Pēc Jazzi vārdiem, apšaude turpinājusies vairāk nekā piecas minūtes.

Tiek norādīts, ka notikušajā nogalināti vairāk nekā 50 cilvēki un ievainoti vismaz 400. Šāvējs bija 64 gadus vecais Stīvens Padoks. Policija pašlaik meklē iespējamo Padoka draudzeni, kura netiek uzskatīta par aizdomās turamo. Policija vēlas iegūt no viņas informāciju par Padoku.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu