Lasvegasas šāvēja tēvs bijis bīstams noziedznieks un psihopāts (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Stīvens Padokss, kurš pirmdien sarīkoja apšaudi Lasvegasā, policijai zināms ar to, ka viņa tēvs savulaik bijis psihopāts un viens no bīstamākajiem noziedzniekiem ASV, vēsta «Business Insider». 

Bendžamins Hoskinss Padokss no 1969. - 1977. gadam bijis viens no desmit bīstamākajiem noziedzniekiem ASV, kurus meklējis FIB.

1960. gadā B.H. Padokss aplaupījis vairākas bankas Arizonā. Viņam tika piespriesti 20 gadi cietumā, taču 1969. gadā viņš izbēga no cietuma Teksasā. Ārsti oficiāli atzina viņu par psihopātu.

Iepriekš vēstīts, ka S.Padokss pirmdien atklājis uguni pret kantri mūzikas festivāla apmeklētājiem. Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, uzbrukuma brīdī šāvējs atradies viesnīcas «Mandalay Bay» 32. stāvā.

Nogalināti 59 cilvēki, vairāk nekā 500 ievainoti. S.Padokss pēc notikušā izdarījis pašnāvību. Atbildību par notikušo uzņēmies teroristu grupējums «Islāma valsts», lai gan ASV policija nav apstiprinājusi šāvēja saistību ar teroristiem.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu