Vīrietis «nozadzis» automašīnu, lai palīdzētu Lasvegasas apšaudē cietušajiem (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kāds Irākas kara veterāns, «nozadzis» automašīnu, lai vestu Lasvegasas apšaudē cietušos uz slimnīcu, vēsta Lielbritānijas medijs «The Independent».

29 gadus vecais Teilors Vinstons kopā ar draugiem atradās kantrimūzikas «Route 91 Harvest», kad uzbrucējs no blakusesošās viesnīcas sāka šaut uz festivāla apmeklētājiem.

Pēc šaušanas sākuma viņš ar savu draudzeni Džennu Luisu pameta notikuma vietu un «aizņēmies» netāli esošu automašīnu, lai ar to vestu uz slimnīcu apšaudē cietušos cilvēkus.

Vinstons ASV medijiem norādījis, ka viņš ar draudzeni slimnīcā nogādāja vairāk nekā 20 cilvēkus.

Vinstons laika periodā no 2006. līdz 2011. gadam dienēja ASV bruņotajos spēkos.

Kā vēstīts, 64 gadus vecais Stīvens Padoks svētdienas vakarā (pirmdien pēc Latvijas laika) brīvdabas kantrimūzikas festivālā Lasvegasā sarīkoja apšaudi, nogalinot vismaz 59 cilvēkus un vēl 527 ievainojot.

Uzbrucējs atklāja uguni no automātiskā ieroča uz festivāla apmeklētājiem no līdzās esošās viesnīcas «Mandalay Bay Hotel and Casino» numura 32. stāvā, iepriekš ziņoja LETA.

Policisti vīrieša viesnīcas numurā atrada 23 šaujamieročus, bet vīrieša mājās, netālu no Lasvegasas, uzieti vēl aptuveni 20 ieroči, kā arī sprāgstvielas.

Pēc apšaudes Padoks izdarīja pašnāvību.

Uzbrucēja rīcības motīvi nav zināmi.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu