24 gadus veca pilote: Tas ir smags darbs, bet tas ir iespējams (43)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram.com/pilot_lindy

Dāņu izcelsmes pilote Lindija Marjela Katsa kluvusi par jaunāko sociālās vietnes «Instagram» zvaigzni. Savā profilā viņa regulāri publicē fotogrāfijas ar ikdienas gaitām gan pilota kabīnē, gan dažādās pasaules valstīs.

Lielbritānijas medijs «Daily Mail» 24 gadus veco Lindiju Marjelu Katsu nodēvējis par aviācijas slavenību. Pilote sociālajā vietnē «Instagram» regulāri publicē attēlus, kuros redzama pilota kabīnē, kā arī dažādās pasaules valstīs.

Lindijas ikdienas gaitām līdzi seko vairāk nekā 80 tūkstoši interesentu, daļa no viņiem regulāri komentē krāsainās fotogrāfijas, apskaužot sievietes dzīvesveidu. 

Pilote vada «Boeing 717» lidaparātu un savu brīvo laiku labprāt pavada, zvilnot pludmalē pie jūras vai apskatot populārus tūrisma objektus.

«Man vienmēr paticis lidot kā pasažierei, tomēr man likās, ka kļūt par pilotu ir ļoti grūti un dārgi,» sacījusi Lindija. «Pēc tam, kad nedaudz papētīju un aprunājos ar pilotiem, es sapratu, ka tas nebūt nav neiespējami. Tas sevī ietver smagu darbu, mācīšanos un apņemšanos, taču tas pavisam noteikti ir tā vērts.»

Lindija atklājusi, ka sociālajā vietnē «Instagram» aktīvi sākusi publicēt fotogrāfijas, lai viņas draugi un radinieki redzētu, kā viņai sokas. «Es nebiju plānojusi, ka mans profils izaugs tik liels, un es joprojām nevaru noticēt, ka tik daudziem cilvēkiem interesē mana dzīve,» stāsta pilote.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu