Atbild viņi: 10 iezīmes, ko vīrieši patiesībā meklē sievietēs (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Priscilla Du Preez

Vai tiešām pastāv mīlestība no pirmā acu skatiena? Lai arī daudzi cilvēki uzskata, ka jā, ir daudzi, kuri vēlas vai nevēlas satikties ar partneri, kuram piemīt dažādas rakstura iezīmes. Portāls «AskMen» aptaujājis vairākus vīriešus, lai noskaidrotu lietas, ko viņi patiesībā meklē sievietēs. Piedāvājam iepazīties ar 10 vīriešu atbildēm un ieteikumiem citiem vīriešiem.

10. Viņa ir patstāvīga

Neviens nevēlas, lai attiecības veidotos tā, ka vienam cilvēkam tajās jāuzvedas kā auklītei. Ja viņai darbā ir bijusi grūta diena, nav ne vainas vakarā ļaut paraudāt uz pleca, tomēr, ja sieviete nespēj funkcionēt bez sava partnera, attiecības neizdodas.

Patstāvība ir laimīgu attiecību pamats gan vīriešiem, gan sievietēm. Ja viņai ir daudz intereses un hobiju, tad arī pēc vairākiem gadiem attiecībās nepazudīs sajūta, ka esi uzzinājis par viņu kaut ko jaunu.

9. Viņa ir inteliģenta

Ja sieviete ir inteliģenta, tas ir liels pluss. Šādas sievietes vienmēr spēs pārsteigt un noturēt tevi pie zemes. Viņa neļaus tev garlaikoties, turklāt attiecībās sarunas par dažādām tēmām ir ļoti būtiskas.

8. Viņa ir seksuāla

Lieliskai draudzenei jābūt tādai, kas seksuālajā dzīvē vēlas darīt tās pašas lietas, kuras vēlas darīt vīrietis. Tas, protams, nenozīmē, ka sievietei nekavējoties jāzina visas lietas, ko viņas partneris vēlas, bet gan to, ka abiem ir jārunā par savām fantāzijām un vēlmēm. Ir ļoti būtiski spēt vienam otru apmierināt seksuāli.

7. Viņa ir pievilcīga

Lai arī šis punkts varētu likties pašsaprotams, lieliska draudzene vēlēsies izskatīties labi ne tikai vīrieša dēļ, bet arī pati priekš sevis. Ja kāds tevi redz ar viņu kopā, tev par to būtu jājūtas labi, nevis jākaunas. Tas nenozīmē, ka viņai ir jābūt Heidijas Klumas līdziniecei, bet gan sievietei, kura tev vizuāli patīk.

6. Viņa tevi ciena

Tavai draudzenei ir tevi jāciena - pretējā gadījumā tu sāksi domāt par to, kāpēc vispār jūs abi esat kopā. Tas nozīmē, ka viņai ir tevi jāuzklausa arī tad, ja strīdaties.

Lieliska draudzene būtiskas lietas ar vīrieti izrunās privāti, nevis publiski. Viņa centīsies izprast lietas arī no partnera skatu punkta.

5. Viņa ļauj tev būt vīrietim

Nesapinies, es atkārtoju, nesapinies ar sievieti, kura liek tev ēst kazas sieru un augļus brokastīs, kā arī apgalvo, ka nedrīksti ar draugiem doties spēlēt pokeru. Laba draudzene ir tāda, kas ļauj vīrietim darīt viņa lietas, piemēram, spēlēt pokeru. Ja viņa ir lieliska draudzene, viņa tev un taviem draugiem pat pienesīs pāris aliņus un pagatavos lieliskas sviestmaizes. Viņai ir jāsaprot, ka vīrietis un sieviete ir atšķirīgi, un jāļauj būt tev pašam.

4. Viņa nepeļ tevi bez iemesla

Mēs nekad neesam satikuši vīrieti, kurš mainījis savus paradumus tikai tādēļ, ka draudzene viņu pēlusi. Lieliskai draudzenei tas būtu jāzina.

Tomēr, ja jūs dzīvojat kopā un tu visu nakti esi pavadījis ar draugiem, bet neesi viņai piezvanījis, turklāt viņa tev par to neko nesaka, tad gatavojies briesmām. Šī ir situācija, kuru garām nepalaidīs neviena sieviete - arī ne lieliska draudzene. Neizaicini savu likteni šādā veidā!

3. Viņa saprotas ar taviem draugiem un radiem

Lieliska draudzene centīsies kārtīgi iepazīt tavus cilvēkus. Viņa palīdzēs taviem vecākiem gatavot vakariņas, palīdzēs saprast tava brāļa dīvaino humora izjūtu un gribēs iepazīties ar taviem draugiem. Viņai ar draugiem un tuviniekiem ir jāsaprotas tik labi, lai, pasakot viņiem, ka pievienosies tava draudzene, neviens nesāktu bolīt acis.

2. Viņa tevi mīl

Ja esi atradis sievieti, kura tevi mīl tādu, kāds tu esi, un tev nav jāizliekas, tev pavisam noteikti nevajadzētu viņu laist vaļā. Protams, visiem ir kāds kaitinošs ieradums, tomēr, ja viņa tevi patiešām mīl, viņa to pieņems.

1. Viņa liek gribēt būt labākam vīrietim

Jā, ikviens vīrietis, kuram ir lieliska draudzene vai sieva, teiks, ka viņa liek gribēt būt par labāku vīrieti. Viņai nav nekas jādara vai jāsaka - tā tas vienkārši ir.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu