Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Džeremijs Mīks paparaci «pazibina» savu pēcpusi (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AKM Images / GSI Media/Vida Press

Par Amerikas seksīgāko noziedznieku dēvētais Džeremijs Mīks (Jeremy Meeks) kopā ar draudzeni Hloju Grīnu un ģimeni baudījis atpūtu uz jahtas - paparaci notvēruši arī to, kā Mīkam «pazibējusi» kailā pēcpuse.

Lai arī Mīks ir iesniedzis laulības šķiršanas pieteikumu un vēlas pilnu atbildību par dēlu Džeremiju junioru, viņš joprojām nav oficiāli šķīries no savas sievas un bērna mātes Melisas.

Džeremijs un Melisa mija gredzenus pirms astoņiem gadiem.

Kā zināms, kopš jūlija sākuma Džeremijs mīlestību ir atradis miljardiera Filipa Grīna meitas Hlojas skavās - pāris regulāri dodas vakariņās uz smalkākajiem Holivudas restorāniem, kā arī bauda laisku atpūtu uz jahtas.

Mīks kļuva par interneta sensāciju 2014. gadā, kad tika arestēts par ieroču uzglabāšanu un vairākiem noziegumiem. Cietumā uzņemtā fotogrāfija tika publicēta internetā, kuras dēļ Mīks parakstīja līgumu ar modeļu aģentūru un bieži redzams defilējot pa mēli.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu