Foto: Sievietes, kuras izmisīgi cenšas līdzināties Kembridžas hercogienei (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kembridžas hercogiene Keita vēl nesen cīnījās ar smagu grūtniecības toksikozi, tomēr tiek plānots, ka otrdien, 10. oktobrī, viņa apmeklēs pieņemšanu Bekingemas pilī par godu Pasaules mentālās veselības dienai. Lielākā daļa britu karaliskās ģimenes fanu pavisam noteikti vēros fotogrāfijas, lai redzētu, kas Keitai ir mugurā, tomēr ir daļa pašu kvēlāko Kembridžas hercogienes fanu, kas nekavējoties sāks rosīties internetā, lai atrastu tieši tādu pašu tērpu.

Foto: AP/Scanpix

Sociālajos tīklos darbojas vairāki Kembridžas hercogienes Keitas fanu profili. Tomēr šajās lapās netiek publicēta informācija par britu karaliskās ģimenes pārstāvi, bet gan attēli, kuros sievietes demonstrē tērpus, kurus mugurā reiz vilkusi Keita.

Uzreiz pēc tam, kad internetā parādās pirmās fotogrāfijas ar Keitu, šīs sievietes sāk tos meklēt internetā. Būtiska procesa sastāvdaļa ir ar iegūto tērpu dalīties arī «Instagram» profilā.

«Es sāku atdarināt Keitu īsi pēc tam, kad Viljams un Keita saderinājās. Es atradu viņas saderināšanās gredzena repliku un biju to uzlikusi, kamēr skatījos karaliskās kādas,» medijam «The Telegraph» stāsta 34 gadus vecā mājsaimniece Keitija no Kanādas, kurai pieder «Instagram» profils »@katecopieskate». Keitijai pieder 25 tērpi, kurus reiz vilkusi arī hercogiene.

Savukārt 29 gadus veca skolotāja Reičela no Austrālijas atklājusi, ka pirmo reizi atdarināja Keitu pati savās kāzās, ieveidojot matus līdzīgā frizūrā un nesot līdzīgu ziedu pušķi. Tas noticis vairākus mēnešus pēc Keitas un Viljama kāzām.

Lai arī Kembridžas hercogiene pati nekad nav komentējusi citu sieviešu vēlmi viņai līdzināties, arī viņa pavisam noteikti zina, ka tas notiek. Keita nereti dodas uz publiskiem pasākumiem ne tikai tērpos, kuri maksā vairākus tūkstošus, bet arī apģērbos, kuri maksā salīdzinoši lētāk.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu