Jaunums no «Prāta vētra» - kopdziesma ar krievu izpildītāju Marinu Kravecu (150)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašmāju veiksmīgākā grupa «Prāta vētra» pēc sadarbības ar igauņiem laidusi klajā vēl vienu muzikālu jaunumu – dziesmu, kas tapusi kopā ar krievu dziedātāju Marinu Kravecu (33).

Kraveca ne tikai dzied, bet arī ir radio balss, «Comedy Club» dalībniece un aktrise. Kopā ar pašmāju grupu viņa laida klajā skaņdarbu ar nosaukumu «Как Я Искал Тебя» («Kā es meklēju tevi»).

«Divi singli vienā nedēļā? Jā, mēs varam!» veikumu komentē «Prāta vētra».

Kā jau ziņots, oktobra sākumā «Ewert and the two dragons» un «Prāta vētra»  laida klajā kopīgu dziesmu «We wait for the light».

Vairāk nekā gadu tapušais skaņdarbs ir abu grupu dalībnieku kopdarbs. Ieraksta pirmais posms notika Tallinā, vēlāk dziesma ieguva jaunas melodiskas līnijas, bet tad uz vairākiem mēnešiem darbs pie tās apstājās. Palīgā nāca zviedru draugi Povels Olssons un Davids Larsons, kuri iepriekš ir piedalījušies arī dziesmas «Debesis iekrita tevī» aranžēšanā. Tā nu ar triju valstu - Igaunijas, Latvijas un Zviedrijas – spēku ir tapusi jaunā dziesma.

Komentāri (150)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu